Dator > den bästa 30 "monitorer

 • den bästa 30 "monitorer


 • storlek och kvalitet på din skärm kan omdefiniera hur du surfar på nätet, spela en högupplöst spel eller visualisera ett viktigt projekt. Trettio-tums skärmar erbjuder ofta enastående färgkvalitet och skärpa, men de kommer till en hög kostnad för de budgetar. Monitor av denna storlek kan göra en skillnad för utökad visning och bäst passa behoven hos användare som deltar i spel eller utföra grafisk eller videoverk.

  Apple Cinema Display-skärm

  Apple Cinema Display-skärmen, modellnummer MC007LL /A, erbjuder önskvärda egenskaper såsom en enda kabel och utmärkt färgmättnad. Den enda kabel ingår ledningar för högtalarna, färre prylar. I en undersökning utförd av webbplatsen Tom's Guide, fick övervaka höga betyg för fotoredigering, webbsurfande och speciellt spel. Denna monitor tenderar att fela på sidan av att vara alltför ljusa, vilket ger en mindre-än-exakt färgnyans.

  Dell 3007WFP

  Dell 3007WFP tenderar svagt överskott i ljusstyrka, enligt tester av webbplatsen Tom's Guide. Det ger en utmärkt färgrymd, särskilt i gröna och blå synlighet. Dess färger är inte lika sant som de kan vara, men för hemdator denna bildskärm är ett utmärkt alternativ. Denna monitor ingår högtalare, men lider inte av skrymmande gemensamt med andra modeller.

  Samsung SyncMaster 305T

  Liknande priser för andra mid-range modellerna erbjuder Samsung SyncMaster 305T solid färgåtergivning på sin före kalibrerad skärm . Webbplatsen CNET säger före kalibrering förenklade arbetet för användarna hemdator. Men om du använder skärmen för grafik, eller om du har särskilda önskemål, måste du kalibrera om inställningarna. Den Samsungs kvalitet konstruktion är inte lika hög som andra modeller. Denna modell blir låga betyg för skrymmande på grund av dess externa högtalare.

  Gateway XHD3000

  Gateway XHD3000 övervaka bär en tyngre prislapp än sina jämnåriga, men många användare tycker att det är motiverat av dess egenskaper och resultat. Den erbjuder utmärkt färgåtergivning och skärpa. "PC World" gav bildskärmen som utmärkt för grafiker, spelare och datorer hemma. De få nackdelar omfatta ljudstörningar från bildskärmens högtalare på hög volym.

  Alienware OptX W2210

  Alienware OptX W2210 är prissatt något högre än övriga modeller, men med utmärkta betyg och recensioner. Denna eleganta display har en varierande paket av alternativ och inställningar. Alienware produkter är populärast bland gamers, men denna bildskärm är tydlighet och många inställningar att göra det ett bra alternativ för grafiker, enligt "PC World. " Den OptX W2210 omfattar fint integrerade högtalare.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:hur du säkerhetskopierar raderade filer

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter ett teleskop till en bärbar
 • hur man identifierar en plats grafikkort
 • I specifikationerna för en MasterView kvm
 • felsökning av en SimpleTech extern hårddisk
 • ntfs hårddisk data återvinning
 • vad är en portreplikator för en bärbar dator?
 • Hur konvertera en inkörsport anteckningsbok till tablett
 • Hur lägger jag till minne till en PT-6900?
 • vad bärbara datorer är kompatibelt med AOL: 9,5?
 • Hur använder jag Dell Inspiron 2 gig laptop?