Dator > ThinkPad a22m: specifikationer

 • ThinkPad a22m: specifikationer


 • Du behöver:
  Windows 7 eller Windows Vista
  . Computer manuell (tillval).
  Skruvmejsel (tillval).

  ThinkPad raden av bärbara datorer från IBM är utformad för att fungera bra både hemma och på kontoret, och innehåller många funktioner som är användbara i båda miljöerna. ThinkPad A22M kommer i en mängd olika specifika modeller, som alla är utformade med målet att skapa en tillförlitlig dator. Enligt Lenovo. com, "När det används på rätt sätt i vanliga affärer miljöer bör en ThinkPad-system vara en pålitlig databehandling tillgång för många år. "

  Mått

  IBM Thinkpad-dator-serien har utformats, som de flesta bärbara datorer, att ta upp väldigt liten plats samtidigt som den levererar så mycket datorkraft kapacitet som en stationär. ThinkPad A22M är 10,5 inches djupt med 12,5 inches bred och 1,4 inches hög. Denna modell laptop är också bärbar, väger bara 6,3 u00A3

  Power

  Kärnan i datorn är processorn och moderkortet chipset. Dessa bestämmer i stor utsträckning, hur snabbt en dator kommer att bearbeta information och hur många oberoende program kan köras samtidigt. ThinkPad A22M bär en Intel Pentium 3-processor som kan bearbeta data med hastigheter på upp till 900 MHz. Denna processor kommer på en Intel 440 BX chipset med en 100 MHz Databusshastighet.

  RAM

  Random Access Memory (RAM) gör att datorn kan påminna senast använda programmen och hjälper datorn köra flera program samtidigt. ThinkPad A22M har två platser för RAM och inkluderar formfaktor 144-stifts SO-DIMM RAM. Datorn levereras med 128 MB RAM standard, men kan rymma upp till 512 MB med två 256 MB RAM-minne installerat kort.

  Graphics

  ThinkPad A22M inkluderar en integrerad AGP ATI RAGE Mobility M3 grafikchip. Detta chip innehåller 8 MB dedikerat SDRAM, och stöder videoutgång i både PAL och NTSC-format. Grafikchip stödjer även resolution från standard 800-by-600 SVGA till 1280 x 1024.

  Nätverk

  A22M släpptes 2003 och är Ethernet kapabel med en Fast Ethernet-port som stödjer IEEE 802. 3 och IEEE 802. 3 U nätverk standarder. ThinkPad A22M omfattar inte en trådlös Internetanslutning men däremot en typ III CardBus som kan stödja PCI nätverkskort.

  Lagring

  IBM ThinkPad A22M inkluderar en 20-GB hårddisk och en 3,5-tums, 1,44 MB diskettenhet för ytterligare bärbar lagringsenhet. Denna modell har ett alternativ för en 8x hastighet DVD-ROM, som kan läsa DVD-och CD-R-media.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:hur man gör en seriell skrivarkabel

Relaterade artiklar


 • Hur man monterar fyra Platta bildskärmar som en stor monitor
 • hårddiskar som är kompatibla med HP bärbara datorer
 • hur du ställer in två eller flera hårddiskar
 • Inaktivera vänteläget i en Seagate hårddisk
 • felsökning med en fingeravtrycksläsare som inte fungerar
 • Hur du ser på datorn videor på digital-TV
 • hur man gör köra vista tummen med Linux
 • Inaktivera en cyklisk redundanskontrollen
 • hur felsöker jag Canon BJC-85 bläckpatron problem?
 • komponenterna i en baby ATX moderkort