Dator > Mac Pro strömförsörjning anvisningarna för byte

 • Mac Pro strömförsörjning anvisningarna för byte


 • Mac Pro är snyggt utformad och organiserad på insidan, och dess delar är konstruerade för att enkelt tas bort. Byte av nätaggregatet, är dock inte något som Apple nödvändigtvis tänker för dig att göra hemma-det är lite knepigt. Du måste ta bort vissa andra komponenter för att få på strömmen monteringsbeslagen. När du har rensat tillgång till elnätet, som ersätter det är en kick

  Du behöver:.
  Långskaftad, magnetiserade Phillips nummer 1 skruvmejsel
  Magnetiserade 2.
  5 mm insexnyckel.


  1.
  Stäng av datorn och dra ur alla kablar från datorn utom nätsladden. Tryck handen i målet att ladda ur eventuell statisk elektricitet, dra sedan ut nätsladden. Vänta ca 10 minuter så att datorns inre delar hinner svalna.
  2.
  Öppna fall genom att lyfta spärren på baksidan, och sedan öppnar sidopanelen. Låset bör lätt lyfta upp med cirka en tum. Tvinga inte längre in. Ställ luckan åt sidan och sedan lägga datorn på sidan med den öppna panelen uppåt.
  3.
  Ta bort hårddiskar i facken tre och fyra, och deras fästen. Varje hårddisk Konsolen har tryckt på den. Dra på undersidan av fästet och det kommer lätt glida ur plats.
  4.
  Ta bort eventuella PCI-kort som är i vägen för strömförsörjningen. Tittar ner i luckan, är strömförsörjningen den stora rektangeln i övre högra hörnet. De PCI finns direkt under hårddiskfack tre och fyra. Nätaggregatet monteringsskruvar på undersidan av nätaggregatet, ta bort så alla PCI-kort som blockerar din tillgång.
  5.
  Dra ut hållaren för optiska enheter. Det ligger bredvid strömförsörjningen, i det övre högra hörnet av målet. Koppla ur band och strömkablar från optiska enheter och ställa in den optiska enheten församling åt sidan.
  6.
  Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort de två skruvarna på elkabeln täcka, placerad på baksidan av den optiska enhetsfacket. Skjut locket mot toppen av inneslutningen, luta den fram till de två flikarna release från media hylla, och sedan ta bort elkabeln täcka.
  7.
  Använd insexnyckeln för att ta bort de fyra strömförsörjning skruvar från undersidan av nätaggregatet.
  8.
  Release de fyra kablar från krokarna som håller dem på plats i kammaren. Varje kabel har en låsspärren på den. Tryck in låsspärren på varje kabel och koppla bort elkablar.
  9.
  Skjut nätaggregatet mot datorns framsida och ta ut det och de bifogade kablarna från inneslutningen .
  10.
  Placera det nya nätaggregatet i inneslutningen, och skjut den så långt tillbaka mot den bakre panelen som möjligt. Om det inte hela vägen på baksidan av datorn optiska enheter inte får plats.
  11.
  Anslut elkablar, sätta dem tillbaka i Montering, krokar, och sedan ersätta nätkabeln täcka. Sätt locket i en vinkel så att flikarna att sätta in, luta dig sedan tillbaka och skjut den nedåt tills den sitter på plats. Byt ut skruvarna på elkabeln täcka.
  12.
  tillbaka de fyra insexskruvarna på undersidan av nätaggregatet. Skjut hårddiskar som du bort tillbaka i vikar tre och fyra. Om det fanns inte hårddiskar i dessa vikar till att börja med, helt enkelt byta ut fästen. Byt ut alla PCI-kort du har tagit bort också.
  13.
  Anslut nätsladden och band kablarna till optiska enheter och skjut sedan hållaren för optiska enheter på plats igen.

  14.
  tillbaka sidostycket och stäng spärren på baksidan för att låsa den på plats.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:canon S900 skrivare specifikationer

Relaterade artiklar


 • HP 1510 allt-i-ett-skrivare problem
 • hur man kan felsöka ett grafikkort
 • hur man kan expandera en SATA-eller IDE dator
 • bakgrundsbelysning problem på en Toshiba 1805
 • hur man byter hårdvara efter att ha upplevt en konventionell minnesläcka
 • hur man överklockar en AMD 3500
 • förbättringar från den ursprungliga laptop
 • steg-för-steg instruktioner om hur man bygger en dual-core dator
 • hur du uppdaterar en bios K7S5A moderkort
 • hur man kan stoppa en cyklisk redundanskontrollen