Dator > Lenovo idé pad y710 specifikationer

 • Lenovo idé pad y710 specifikationer


 • Lenovo IdeaPad är en serie bärbara datorer med olika tekniska specifikationer. Y-serien av bärbara datorer, till exempel, som Y710 modellen tillhör, är konfigurerad för att fungera effektivt som en mångsidig multimedia maskin, visar video och bilder på en högkvalitativ bildskärm.

  Processor

  Valet av processor för Lenovo IdeaPad Y710 varierar från återförsäljare till återförsäljare, den bästa processorn tillgänglig är en Intel Core2 Duo T9300 med 2. 5 GHz hastighet, 6MB cache och 800MHz FSB.

  Display

  Lenovo IdeaPad Y710 erbjuder en 17-tums widescreen VibrantView, med en upplösning på 1440 x 900 bildpunkter och en 08:05 proportioner. Detta bildformat är fördelaktigt när du använder den bärbara datorn för att visa widescreen som filmer.

  Grafikkort

  I stället för att förlita sig på ett integrerat chipset, använder Lenovo IdeaPad Y710 en fristående ATI Mobility Radeon HD2600-kort video med 256 MB grafikminne. Detta ger bättre prestanda när man kör grafikintensiva applikationer såsom videospel och bild-och videoredigering. Det finns också HDMI, VGA och S-Video videoanslutningar utgång, vilket gör att du kan ansluta en extern bildskärm till den bärbara datorn.

  Hårddisk

  hårddisken för Lenovo IdeaPad Y710 är en 5400-rpm modell med en seriell ATA-gränssnitt. Storleken på hårddisken varierar från återförsäljare till återförsäljare, med det högsta möjliga plats är 500 GB.

  Optisk enhet

  Den optiska enheten är en annan egenskap hos Lenovo IdeaPad Y710, som varierar från återförsäljare till återförsäljare . Den bästa enhet för denna laptop erbjuder Dual Layer CD /DVD skrift förmåga samt Blu-ray DVD-stöd för att titta på HD-filmer.

  Ljud

  Lenovo IdeaPad Y710 erbjuder ett Dolby Home Theater ljudsystem med fyra högtalare och en subwoofer samt ett hörlursuttag och mikrofon jack.

  Kommunikation

  Lenovo IdeaPad Y710 erbjudanden flera sätt att ansluta till Internet eller till ett lokalt nätverk. Förutom ett inbyggt modem och 10/1000 Ethernet-kort, innehåller den också en Intel PRO /Wireless 4965AGN kort, som gör att du enkelt kan ansluta till ett trådlöst nätverk.

  Mått och vikt

  Den bärbara datorn är 15 3 /5 inches lång, 11 1 /5 inches bred och högst 1 1 /2 inches hög (39. 5 med 28,5 med 3,9 centimeter), och vikter u00A3 7,9. (3,58 kg) inklusive batteri.

  Programvara

  operativsystemet för Lenovo IdeaPad Y710 är 32-bitarsversionen av Windows Vista Home Premium. Förutom operativsystemet, flera programfunktioner är förinstallerade på den bärbara datorn, inklusive VeriFace, energi Cut, Adobe Reader, Power2Go, EasyCapture, Shuttle Center, OneKey återhämtning och Microsoft Windows Live-portalen, samt testversioner av Microsoft Office och Norton Antivirus, den senare med tre månaders gratis virusdefinitioner.

  Övriga funktioner

  laptop omfattar en 1,3-megapixel inbyggd kamera, sex-cells Li-Ion batteri med ungefär fyra timmars batteritid, fyra USB-portar, en Express Card-port, en FireWire-port och en 6-i-1 kortläsare.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:Pentium Pro kontra Pentium

Relaterade artiklar


 • Hur uppgraderar jag Inspiron 1200?
 • hur man återställer hk 74 bläckpatroner
 • hur använder jag återfyllda bläckpatroner i en Lexmark X6570?
 • hur man bränner en Blu-ray till en dubbel-dvd lager
 • hur man installerar en grafikdrivrutin
 • vga dvi kontra upplösning
 • Hur du tar isär en Inspiron 9300
 • hur mycket data kan en flash-enhet håll?
 • Hur får jag en galen hund multimedia externa USB-fall för att arbeta på Vista?
 • hur man klona en synamic disk