Dator > Acer Aspire 9500 specifikationer

 • Acer Aspire 9500 specifikationer


 • Acer Aspire 9500 är en bärbar dator som marknadsförs som ett media-centrerad enhet. . Den är utformad för att utmärka sig i att spela DVD-skivor, musik och TV på sin 17-tums LCD-skärm och avancerad grafik processor. Dess processor och kapacitet RAM göra det till en snabb bärbar dator, och dess standard operativsystem, Windows XP, gör det perfekt om du inte vill fastna i nyare Windows-system när du tittar på foton eller andra medier. Totalt, enligt Laptop Magazine, detta en bärbar dator för underhållning entusiaster.

  Plattform och Minne

  Acer Aspire 9500-serien har två processorkärnor alternativ: Intel Pentium M-processor 740 eller högre med 2 MB L2-cache och ett rörelseresultat hastighet 533MHz eller Intel Celeron M-processor 370 eller högre med 1MB L2-cache med en hastighet av 400 MHz.

  Display

  9500-har två skärm alternativ.  En 17-tums WXGA CrystalBrite TFT LCD har en skärmupplösning på 1440 X 900 bildpunkter.  En 17-tums WXGA CrystalBrite TFT LCD med dubbla lampor har en upplösning på 1440 x 900 bildpunkter.  En högre upplösning ger en bättre och mer detaljerad bild. En tunn film transistor (TFT) skärm visar att varje pixel kontrolleras av 1-4 transistorer. Wide Video Graphics Array (WXGA) är en gemensam resolution med LCD-enheter och visar på upplösning med en pixel höjd av minst 480 och en pixel bredd av minst 800. TFT-teknik ger höga upplösningar för datorskärmar.

  Lagring

  9500-levereras med mellan 60 och 100 GB lagringsutrymme med en ATA-enhet eller mellan 100 och 120 GB med en SATA-enhet. Ju fler gigabyte (GB) lagring enheten har, desto mer data man kan lagra. Advanced Technology Attachment (ATA) och Serial Advanced Technology Attachment (SATA) hårddiskar finns olika typer av gränssnitt för att ansluta adaptern värdbussadaptrar (HBA) till hårddisken.

  Random Access Memory (RAM)

  Den här datorn kommer lager med antingen 256 eller 512 MB RAM. Ju mer RAM-minne en dator har, desto snabbare kommer att fungera när du utför vissa funktioner. Denna dator har en maximal RAM-kapacitet på 2 GB

  standard och storlek

  Datorn är byggd standard med en CD-ROM-enhet, en ljudanläggning med inbyggda högtalare och kan köpas med tre operativsystem. : Windows XP Professional med Service Pack 2, Windows XP Home med Service Pack 2 eller Windows Media Center Edition. Den har en 8-cells litiumjon batteri med en livslängd på 2,5 till 3,5 timmar.  Vägning 8. 4 pounds, har den här datorn yttermått 15,83 inches (längd), 11,26 inches (bredd) och 1,5 inches (höjd).


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:hur du tar bort ett lösenord på bios

Relaterade artiklar


 • hur till låsa upp kabel-TV på ett WinTV-PVR-150
 • hur man hittar en hög kvalitet DVD-R skiva
 • Unisys uds9724 laserskrivare specifikationer
 • varför är inte expansionskort bara inbyggd i datorn vid tillverkningen?
 • symtom på låg toner i en kopiator
 • effektbehovet för Asus moderkort
 • hur man får information om det interna minnet i min dator
 • specifikationer av GeForce4 Ti 4400
 • hur man byter ut huvuden på Epson-skrivare
 • acer aspire 5040 specifikationer