Dator > säkerhetskrav för automatiserade informationssystem

 • säkerhetskrav för automatiserade informationssystem


 • Ett automatiserat informationssystem, eller AIS, är ett säkerhetssystem som mäter och reglerar sekretess, integritet och tillgänglighet avseende information bearbetas och lagras med hjälp av ett automatiserat system. AIS strävar efter att skydda hårdvara och mjukvara fungerar tillsammans med de operativa och ansvarsskyldighet rutiner och kontroll av tillträdet till en central dator. Säkerheten är för alla insamlade uppgifter som bearbetas,, överföras, lagras och sprids genom olika organ.

  Skydd av behandlad information

  Säkerhetsbestämmelser som vidtagits för att skydda uppgifter som bearbetas inkluderar: att förneka någon obehörig AIS tillgång, begränsa godkända användare till specifika uppgifter eller förädling och kontrollera tillgången till följd av bristande säkerhet utformning, genomförande eller drift.

  ut information

  utlämnande av uppgifter styrs av stadgarna som har inrättats av Freedom of Information Act, lagen om integritetsskydd och elektronisk brevhemlighet. Information är inte att släppas under några omständigheter inte omfattas av dessa fastställda regler. Sekretessbelagda och känslig oklassificerade informationen ska skyddas vid alla tillfällen i AIS.  Icke sekretessbelagda uppgifter som finns i AIS till en löptid måste hållas fria från manipulering, förlust eller förstörelse och måste göras tillgängliga när de behövs. Denna åtgärd skyddar mot bedrägeri, slöseri och missbruk.

  Mode

  Under AIS skydd alla persondatorer, ordbehandlare eller fristående modeller måste vara konfigurerad för internt stöd bara. Försvarsdepartementet hänvisar till detta som ett direktiv för att arbeta i särskilda läge. Detta innebär automatiserade system enligt AIS är avsedda att fungera internt --- inom ramarna för en operation bara -. Och kan inte enkelt flyttas

  Tidtabeller

  Tidtabeller måste ställas in och följas för att avgöra när för att utvärdera klassificeras, känsliga oklassificerade och öppen information. Icke sekretessbelagda uppgifter kan kasseras efter en viss tid, så tidsplaner har fastställts som när att utföra dessa åtgärder och hur man hanterar dem. Sekretessbelagda och känslig icke-sekretessbelagda uppgifter måste ses över för att säkerställa att inget sabotage försök har gjorts.

  Säkerhetspolitik

  AIS Security Establishment måste införas av AIS utvecklare. Detta inkluderar en säkerhetspolitik som gjorts under hela livscykeln för en AIS. Livscykel går från början av konceptutveckling, design, utveckling, drift, underhåll, utbyte och avyttring.

  Obligatorisk Uttalanden Obligatoriska uppgifter är nödvändiga eftersom de visar värna krav inledande riskbedömning och graden av tillit krävs för den givna byrån.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:hur man byter minne på en Acer Extensa bärbara

Relaterade artiklar


 • hur man byter moderkortet i en HP s3220n
 • hur man överklocka GeForce 7300GT
 • hur man reparera en ntfs katalog gratis
 • trådlöst tangentbord och mus information
 • hur man överklockar en Intel Core 2 Duo E6850
 • den bästa pennor för IPAD
 • hur du väljer komponenter för media pc
 • installation av Officejet J5700-serien
 • en ny bläckpatron kommer inte att arbeta i en CANON IP4200
 • hur man rensar en Lexmark svart bläckpatron