Dator > hur man demonterar en n5010

 • hur man demonterar en n5010


 • Att kunna plocka isär din Dell Inspiron N5010 laptop hjälper till att hålla kostnaderna nere när man måste byta ut trasiga hårdvaran, eller när du vill uppgradera din bärbara dator. Du sparar pengar du annars måste ge en butik datorreparatör när du kan ta isär och fixa din egen laptop. Det är också lättare att diagnostisera hårdvara problem när du kan se delar insidan av din Dell Inspiron N5010 laptop

  Du behöver:.
  Skruvmejsel
  . Stjärnskruvmejsel.


  1.
  Förvandla din Dell Inspiron N50150 laptop och ta bort alla kablar och enheter som är anslutna till din maskin. Förvandla din bärbara dator upp och ned.
  2.
  Tryck batteriet-låsknapp i det övre vänstra hörnet till vänster, tryck sedan och håll fast-spärren i det övre högra hörnet till höger och ta bort batteriet från batterifacket.
  3.
  Ta bort skruven på vänster sida av minnesmodulens som sitter ovanför vänstra sidan av batterifacket med en stjärnskruvmejsel.
  4.
  Tryck klämmorna på kanterna av minnesmodulen ut, bort från minnesmodulen, vilket gör att modulen att luta något uppåt. Lyft och ta bort modulen från den bärbara datorn.
  5.
  Ta bort skruven som håller den optiska enheten på plats i höger-mitten kanten av Memory bukten.
  6.
  Sätt spetsen på skruvmejsel i skruvhålet och tryck den optiska enheten till höger, sedan greppa exponerade optiska enheten och ta bort den från den bärbara datorn.
  7.

  Ta bort de fyra skruvarna längst upp i den bärbara datorn, skruven i nedre högra hörnet av den bärbara datorn, skruven bakom toppen av optiska enhetsfacket och skruven bakom det övre vänstra hörnet av minne modul täcker.
  8.
  Ta bort de fyra skruvarna bara insidan av det övre vänstra hörnet.
  9.
  Vänd datorn rätt igen och ställning den sida som öppnar upp närmast dig, öppna sedan skärmen och skjut in det så långt tillbaka som möjligt.
  10.
  Wedge en skruvmejsel in bakom sista raden av nycklar, sedan sakta bänd upp tangentbordet.
  11.
  Lyft upp den bakre delen av tangentbordet och placera den framför sig med baksidan av musen pekplattan, leta sedan reda på flatkabeln som sträcker sig från tangentbordet till den bärbara datorn.
  12.
  Tryck det vita fältet som ansluter flatkabeln till den bärbara datorn och dra sedan flatkabeln ur den bärbara datorn och ta bort tangentbordet. Koppla bort kabeln styrplattan i mitten av bärbar dator och statuslampan kabel och strömbrytare kabel på vänster-mitten sidan av den bärbara datorn på samma sätt.
  13.
  Bänd handledsstödet upp med hjälp av en skruvmejsel, ta sedan bort den.
  14.
  Lyft upp och ta bort hårddisken fästet i det nedre vänstra hörnet.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:Hur byter jag Intel Pentium MMX med en Intel Pentium 4?

Relaterade artiklar


 • hur du uppgraderar hårddisken på thinkpad 600E
 • Vad betyder dataredundans?
 • Varför var qwerty som anges i den ordningen?
 • hur man kan felsöka ett grafikkort
 • ThinkPad T500 specifikationer
 • hur man konfigurerar en global katalogserver
 • hur man får ljud på min Gateway P-172X Notebook PC arbeta i Google Talk
 • hur du aktiverar säker radering i bios
 • IBM T40 specifikationer
 • hur man använder en HP-skrivare 8000dn med kuvertet funktionen