Dator > hur man demonterar en Dell Inspiron 5150

 • hur man demonterar en Dell Inspiron 5150


 • Även om arbete är oftast skickas till en professionell datatekniker kan du ta isär en Dell Inspiron 5150 laptop själv även om du inte har någon dator på reparation eller demontering erfarenhet. Allt du behöver är en Phillips skruvmejsel och en kniv Exacto (eller skruvmejsel, alternativt). Bara en varning: att öppna upp din Dell Inspiron 5150 laptop: s fall kommer sannolikt påverka garantin

  Du behöver:.
  Phillips skruvmejsel
  . Exacto kniv.
  Skruvmejsel.


  1.
  Stäng av Dell Inspiron 5150 laptop och koppla bort datorn från nätadaptern.
  2.
  Vrid Dell Inspiron 5150 laptop över. Släpp batteriet genom att skjuta den mekanism batteri frigivning, som finns precis under den horisontella konturerna av batteriet.
  3.
  Vrid Dell Inspiron 5150 laptop tillbaka. Använd en skruvmejsel eller liknande kil verktyg för att bända under hörnet kanten av tangentbordet skölden så att den hoppar upp. Skölden är den horisontella plastremsan strax ovanför 5. 150 tangentbord och under skärmen.
  4.
  Använd din Phillips skruvmejsel för att ta bort de tre skruvarna under tangentbordet sköld för att frigöra tangentbordet.
  5.
  Jiggle tangentbordet för att befria det från Dell Inspiron 5150 laptop nu när den är lös. Dra upp delvis på tangentbordet, precis tillräckligt för att avslöja tangentbordet kabeln från tangentbordet kontakten på basen av den bärbara datorn upp till botten av tangentbordet.
  6.
  Lyft upp försiktigt på ena sidan av kontakten tangentbordet är anslutet till. Skjut ut tangentbordet kabeln och ta bort tangentbordet helt.
  7.
  Ta bort plasttätningar längs bezel av Dell Inspiron 5150 laptop. Ramen är av plast omkrets pjäs som går runt på skärmen. Den 5. 150: s bezel skruvarna kommer att döljas med dessa plast sälar som kommer att behöva bort med en Exacto kniv. I stället för ett sådant verktyg, kanske du kan ta bort tätningar med kanten av en skruvmejsel eller liknande verktyg.
  8.
  Ta bort bezel skruvar med hjälp av Phillips skruvmejsel. Dra upp ett hörn av den lösa bezel och försiktigt pop av den och lägg den åt sidan.
  9.
  Koppla den svarta kabeln omriktaren. Det kan hittas på botten av bärbara skärmen och kan bara ses när ramen har tagits bort. Den ansluts till ett uttag på omriktaren ombord under den. Lyft upp på uttaget att glida ut omriktaren kabeln.
  10.
  Ta bort skruvarna i metall fästena på båda sidor om Dell Inspiron 5150 laptop exponerade display. Dessa skruvar kommer inte att ha plasttätningar över dem, och kan tas bort med din Phillips skruvmejsel.
  11.
  Skjut av metall parentes.
  12.
  Dra tillbaka LCD-skärmen från den bakre hölje av Dell Inspiron 5150 laptop. Detta avslöjar LCD-kabeln som ansluts till datorn via en självhäftande remsan. Ta bort denna självhäftande remsa för att frigöra kabeln.
  13.
  Lyft Dell Inspiron 5150 laptop skärm upp och ut helt.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:Hur uppgraderar jag ett ATI-chipset?

Relaterade artiklar


 • vad smart card-format kan läsas med en SCM Microsystems scr331 läsare
 • ntfs hårddisk data återvinning
 • felsökning av en Toshiba Satellite Pro
 • hur man ställer in ett TV & bildskärmen på en nvidia kort
 • anvisningarna för att ansluta projektorn kablarna till bärbara datorer
 • vad är DDR2 1066?
 • cykliska redundanskontrollen tutorial
 • Felsökning DYMO 400
 • hur du slår på den tryckta testet för en Epson R800
 • Hur konverterar jag en dator till TV trådlöst?