Dator > hur man byter en laptop ljudkort

 • hur man byter en laptop ljudkort


 • Ljudkortet i en bärbar dator eller en dator är den enhet som används för att konvertera information från hårddisken i ljudvågor som hörs av dig. För spelare, musiker och entusiastisk tittare film, med hög ljudkvalitet är av yttersta vikt. Eftersom många bärbara datorer inte kommer med en top-of-the-line-kortet kan du byta ut din för en bättre en så länge ditt nuvarande ljudkort inte svetsas på plats

  Du behöver:.
  Skruvmejsel.
  Bezel borttagningsverktyget.


  1.
  Stäng av din bärbara dator och koppla bort den från strömkällan. Dra ut strömkabeln från den bärbara datorn så att du är fri att arbeta på enheten. Ta ur batteriet också så att din bärbara dator inte startar när du byter ljudkortet.
  2.
  Vänd din laptop över så att bottnen uppåt och ta ut skruvarna botten täcker på plats. Du kommer att behöva använda en skruvmejsel för att ta bort dessa skruvar.
  3.
  Flytta hårddisken åt sidan och lyft den ur datorn. Hårddisken är den rektangulära enheten i metallhölje.
  4.
  Koppla bort antennkablarna längs den övre kanten av den bärbara datorn så att du kan ta bort det trådlösa kortet. Några skruvar som håller det trådlösa kortet måste undanröjas.
  5.
  Ta ut skivenhet genom att släppa skruven som håller det i. Bänd köra upp och ut ur den bärbara datorn.
  6.
  Vänd den bärbara datorn över och lyft bort tangentbordet bezel under tangenterna med hjälp av en bezel borttagningsverktyget. Den skarpa kanten av verktyget kan du arbeta mellan ramen och resten av den bärbara datorn.
  7.
  Ta bort skruven som avslöjades genom att ta bort ramen och ta bort tangentbordet från ovanpå den bärbara datorn. Du måste dra isär trådarna ansluter nycklarna till laptop moderkort.
  8.
  Lossa de fyra skruvarna som håller locket på insidan av den bärbara datorn och lyft metallplattan bort . Dra ut styrplattan kontakten och detta kommer att utsätta den ljudkortet.
  9.
  Skala av bandet håller den svarta kabeln till ljudkortet och ta bort de andra anslutna kablar och skruvarna. Tryck på spärren klippet hålla ljudkortet ner för att få ut kortet.
  Tio.
  Ställ in det nya ljudkortet i den bärbara datorn på den plats från vilken du tog bort den gamla. Kontrollera att spärren snäpper klippet till det nya kortet när du trycker den på plats.
  11.
  Återanslut kablarna till ljudkortet och ersätta den skruv som håller den på plats. Sätt metallplattan tillbaka till den bärbara datorn och skruva det på plats.
  12.
  Sätt tillbaka kablarna till undersidan av tangentbordet och ställa tillbaka den i datorväskan. Sätt skruven tillbaka för att hålla tangentbordet stadigt.
  13.
  Tryck på ramen ner på plats tills det klickar och vänd den bärbara datorn om. Byt skivenheten och trådlöst kort och använda skruvar du tog ut dem för att säkra dem till den bärbara datorn.
  14.
  Anslut antennkablarna och sätta hårddisken tillbaka in i datorn . Sätt täcker igen och skruva ned dem.

  Tips och varningar


 • Ta din gamla ljudkort med dig när du går och köper en ny så att du kan att du köper rätt version.
 • Öppna inte datorn om det omfattas av en garanti eftersom du kommer att bryta sigillen som bevisa att du har inte manipuleras med det.

Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:hur man uppgraderar en Compaq Presario 700 hårddisk

Relaterade artiklar


 • hur man använder min Sony Bravia som en andra skärm till min Dell XPS aio pc
 • hur du ändrar skrivarpatron på en Hewlett Packard HP Deskjet 895cse skrivare
 • hur du skannar ett dokument med en Scanjet 5000
 • hur du uppgraderar minnet för Acer Extensa 4220 laptop / notebook
 • Hur konvertera en 3,5-tums HDD i en extern hdd
 • Felsökning av en iTunes-installation problem med Windows XP
 • hur man sätter bilder i ordning på DVD-skivor
 • hur Flash BIOS på en gigabyte moderkortet
 • hur reparera en kraschad Toshiba laptop
 • hur man byter Canon-kassetter