Dator > hur man bränner en Dual Layer-DVD med programvara

 • hur man bränner en Dual Layer-DVD med programvara


 • Dual layer DVD-skivor rymmer upp till 8,5 GB data eller video som kommer att spela i de flesta vanliga DVD-spelare. Enligt webbplatsen BurnWorld, dvd-brännare som kan bränna på dual layer skivor kan bränna fyra timmar av MPEG-2 video på en skiva. Dual layer DVD-skivor kan även innehålla programvara i form av körbara program samt bilder skiva eller ISO-filer. Naturligtvis kräver bränning och filmer på dual layer-skivor även programvara. De två semi-reflekterande metall lager av dual layer kräver kompatibel brännare utnyttja all inspelning yta.

  Du behöver:
  Dual layer DVD-brännare
  . DVD-inspelning programmet.

  Rocket Division StarBurn


  1.
  Ladda ner och installera Rocket Division StarBurn (se Referenser).
  2.
  Välj vilken typ av skiva du vill bränna från den vänstra sidan av fönstret. Sätt in en tom DVD med dubbla lager i DVD-enheten och klicka på "Nästa" för att starta skivan-guiden för att skapa. Välj "ISO9660 + Joliet extensions" om du inte har en annan preferens för skivans filsystem.
  3.
  Dra filer från den vänstra sidan av Windows Explorer-mappen till höger . Släpp filer under miniatyrbild av en skiva bredvid ordet "Burn". Lägga till data eller VIDEO_TS filer till mapplistan tills volymen baren under mappen når 8,5 GB. Data inom detta område kommer att visas grönt och data över detta belopp kommer att visas rött.
  4.
  Klicka på "Start" för att börja sessionen. Du kommer att se de processer som sker i den "brinnande vedträ. " Klicka på "Finish" för att avsluta guiden efter bränna skivan.

  Skyddad Soft FinalBurner


  1.
  Ladda ner och installera Skyddad Soft FinalBurner (se Referenser).
  2.
  Klicka på "Lägg till fil (er)" eller "Lägg till mapp" på vänster sida av skärmen för att öppna en webbläsare på din hårddisk. Välj alla typer av filer att bränna med dubbla lager dataskivor, eller välj VIDEO_TS filer på upp till 8,5 GB stor för att bränna video-DVD.
  3.
  Klicka på rullgardinsmenyn bredvid " Kör "för att hämta den optiska enheten om du har fler än en. Markera rutan bredvid "Test skriva" för att testa skivan-skapande session för fel innan du bränner en skiva. Markera rutan bredvid "Tillåt nästa session" om du använder skrivbara medier.
  4.
  Klicka på "Burn" längst ner på skärmen när du har lagt upp till 8,5 GB data eller video till din session. Den blå fältet längst ned på skärmen måste nå längre än till "DVD-dl" för en skiva med dubbla lager.

  CDBurnerXP


  1.
  Ladda ner och installera CDBurnerXP (se Referenser).
  2.
  Klicka på "Data Disc" att bränna data eller video-skivor, eller klicka på "Bränn ISO-avbild" för att skapa en startbar skiva från en ISO-fil. Klicka på "Lägg till" knappen för att lägga upp till 8,5 GB data till DVD innehållet i Utforskaren i Windows-mappen gränssnittet.
  3.
  Klicka på "File" längst upp på skärmen och dra musen till "Video DVD layout" för att skapa en video-DVD. Bläddra efter en VIDEO_TS mapp i fönstret som dyker upp och klicka på "Skapa film bild. "
  4.
  Klicka på "Bränn" längst ned på skärmen och välj "Avsluta skiva" för att skriva information permanent till skivan. Välj "Lämna skiva öppen" för att skapa en multisession-skiva på skrivbara medier.

  Tips och varningar


 • Använd en separat DVD-authoring program för att kompilera VIDEO_TS filer och spara dem på din hårddisk. Skapa dessa filer från MPEG-2 filmerna för att titta på dem på en DVD-spelare. Tillsätt sedan VIDEO_TS filer på upp till 8,5 GB till att din video-DVD-bränning session för dual layer DVD-skivor.

Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:Eee PC startar inte

Relaterade artiklar


 • hur mycket data kan en flash-enhet håll?
 • hur isär en bärbar dator strömförsörjning
 • Hur fyller jag i en Kodak es 5.500 bläckpatron?
 • hur du hittar den DVD jag regionen kod kan spela
 • korrekt installation av en trådlös USB-mottagare tangentbord
 • hur du installerar en drivrutin vista video
 • NEC Versa p/75 laptop specifikationer
 • Hur byter jag en acer 3680 LCD?
 • hur man fixar en cyklisk redundans check från en CD
 • Hur gör jag minnesförändring video på en HP G60?