Dator > hur du ställer in en video kamera på en dator

 • hur du ställer in en video kamera på en dator


 • Med ökningar inom teknik, redigering och visning digitala videor har blivit en enkel process. Inte alla filmer är digitala, dock, och inte all utrustning är helt kompatibelt med datorteknik. Om du har en videobandspelare kamera som du skulle vilja sätta upp med datorn, eller analoga band som du vill konvertera till digital video, det finns utrustning avsedd för detta ändamål. Med rätt kunskap, kan du ställa in videon kameran på en dator för att spela in video och titta på band via datorskärmen med några enkla steg.

  Du behöver:
  VCR kamera
  . Videoinspelningskort.
  Videoredigeringsprogram.
  Kompatibel dator.


  1.
  Köp ett videoinspelningskort. Denna enhet gör att du kan ansluta en videobandspelare kamera eller bandspelare med normala audio /video-kablar till datorn. Pinnacles Dazzle Video Creator Plus är bara en av många produkter som passar dina behov. Denna enhet har videoingångar samt S-Video-kompatibilitet.
  2.
  Anslut videoinspelningskort till din dator. Detta kommer att ske genom att koppla in kortet till en USB-eller FireWire-port på datorn.
  3.
  Installera videoinspelningskort. När enheten är ansluten, sätter installationsskivan som följde med produkten. Installationen menyn ska dyka upp automatiskt, men om inte, gå till Den här datorn och klicka på CD-enheten för att starta processen. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra installationen.
  4.
  Installera videoredigeringsprogram. Vissa video capture kort kommer paketerad med programvara som du kommer att kunna installera med installationsskivan som följde med kortet. Om inte, källor som Desktop Video Guide och CNET: s nedladdningssida (se Referenser) har listor över fri-och betal-program som du kan använda. Klicka bara på nedladdningslänken och öppna installationsfilen i mappen Downloads. Följ instruktionerna på skärmen.
  5.
  Anslut videobandspelaren kameran till datorn. Koppla in videokablar kommer från kameran till ingångarna på video omvandlare som du skulle göra om du ansluter videon kameran till din TV. Sätt på kameran när kablar är anslutna.
  6.
  Börja videoredigeringsprogram. När programmet är öppet, kommer du att kunna fånga video igenom programmet och spara den på hårddisken. Med de flesta program, kommer du klickar på "Fil, Capture", eller "Fil, Importera" för att komma till skärmen för att importera video. Klicka in på redigeringsprogram och spela på videon kameran. Din video ska spela på skärmen. När processen är klar klickar du stanna på kameran och klicka på inspelningsknappen igen för att avsluta. Slutligen kommer du att bli ombedd att namnge din skapade filen, som du sedan kan titta på från vilken dator som helst.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:hur man återställer hk 74 bläckpatroner

Relaterade artiklar


 • hur du använder min iMac 24,5
 • hur man reparera en MPP-fil
 • hur du installerar ett PCI grafikkort i en Dell Dimension 2400
 • HP 2430 fixeringsenheten instruktioner
 • hur du optimerar ett externt modem
 • vad är volfram koppar användas till?
 • skadade sektorer på hårddiskar
 • IBM T30 RAM specifikationer
 • hur man installerar en extern bildskärm på en Toshiba A105-s4064 notebook
 • Hur definierar jag 4-i-1 PC Card-kort?