Dator > hur du ställer in en dator till skrivare trådlöst

 • hur du ställer in en dator till skrivare trådlöst


 • Det är en ganska enkel uppgift att skapa en nätverksanslutning mellan datorn och skrivaren så att när båda är påslagna, kan du skriva ut filer utan ett hårt fast anslutning. Du kan göra detta med antingen ett trådlöst eller trådbundet skrivare

  Du behöver:. .
  Internetanslutning
  Trådlös nätverksanslutning.
  Skrivare (kabel eller trådlöst).

  Hur man ställer in en dator till en trådlös skrivare


  1.
  Installera programvara medföljer trådlös skrivare på din stationär dator, bärbar dator eller Apple-dator. Överens om att tillståndsgivning och användarnas krav och slutföra installationen. Om du har en trådlös Internetanslutning i hemmet, kan du konfigurera datorn för att skicka filer till din skrivare var som helst i ditt hem. Dell, Epson, Cannon och HP gör alla acceptabelt trådlösa skrivare som kostar mellan $ 90 och $ 130, från och med 2010.
  2.
  Lägga till skrivaren i ditt trådlösa nätverk. Öppna skrivarens Inställningsassistent genom att sätta in installationsdisketten för skrivaren i datorns CD-enhet. Innan du kan använda den trådlöst, måste du upprätta först anslutning via en USB-kabel. Anslut skrivaren till datorn med en USB-kabel som vanligtvis medföljer skrivaren. Annars kommer en standard USB kabel arbete. Klicka på "Fortsätt" på Inställningsassistenten att fortsätta konfigurera datorn för att skriva ut trådlöst.
  3.
  Markera skrivaren och klicka på "fortsätt". Din Inställningsassistenten kommer att slutföra konfigurationen ber dig att anpassa sidor för att skriva ut ordentligt och sedan ber dig att starta om datorn och matar ut setup disken. När datorn startats, se till att skrivaren är påslagen och du bör kunna för att börja skriva trådlöst.

  Hur ställer in en dator till ett trådlöst skrivare trådlöst


  1.
  Anslut skrivaren till ditt trådlösa nätverk. Slå på både datorn och skrivaren. Titta på skrivarens skärm att se om den kan upptäcka det trådlösa nätverket. Om skrivaren inte har en skärm, ansluta skrivaren till datorn med en USB-kabel och upprätta en anslutning till ditt nätverk via din dator.
  2.
  Berätta din skrivare vad säkerheten inställningarna för din router är. Vissa skrivare gör detta automatiskt. Om din inte, berätta det om din router kör en WEP, WPA eller WPA2 säkerhetsinställning. Kontrollera vad säkerhetsinställning routern körs genom att öppna routern verktyget från "start" och sedan "dator-inställningar" och sedan "nätverk" alternativet (eller "Systeminställningar" och sedan "nätverk" på en Mac).

  3.
  Kontrollera att skrivaren är nu ansluten till ditt trådlösa nätverk som tittar på "nätverksenheter" från din "nätverk" alternativet från Start-menyn på din dator och letar efter skrivarens namn. Skriv ut en testsida för att bekräfta allt fungerar.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:hur reparera bärbara skärmen linjer

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter ett teleskop till en bärbar
 • specifikationer för eMachines m5312
 • hur man använder en bärbar dator lcd på ett skrivbord
 • hur flash P5E3 Deluxe bios
 • hur man installerar en skrivare till ett trådlöst d-länk
 • hur du återvinner ett kit Kyocera toner
 • Hur ansluter jag en Jabra A320?
 • specifikationer för en gateway 400vtx
 • hur reparera en EVT-fil
 • min trådlösa adaptern fungerar inte med min laptop