Dator > installation av Officejet J5700-serien

 • installation av Officejet J5700-serien


 • HP Officejet J5700-skrivaren är en bläckstråleskrivare med en uppsättning funktioner för att göra skrivaren användbar i kontorsmiljöer. Den Officejet J5700 har en scanner med ett glas säng som kan användas för fullfärgsskanning eller svartvitt kopior. Dessutom kan J5700 skicka och ta emot faxmeddelanden i svartvitt eller färg. Om du har beslutat att Officejet J5700 är skrivaren som uppfyller dina behov, kan du installera det på datorn i några enkla steg
  1.
  Öppna locket på Officejet J5700. Leta efter en orange pinne på vänster sida av skrivaren. Dra PEG ut och kasta bort det. Tappen förhindrar transportören bläckpatronen från att gå under transporten.
  2.
  Packa etikettarket för den främre kontrollpanelen och tryck den över framsidan av Officejet J5700.

  3.
  Tryck in flikarna på änden av plast magasinet i skårorna på skrivarens undersida. Facket bör stanna på plats och erbjuda stöd till flera pappersark. Placera en bit vanligt papper i facket.
  4.
  Förena de två halvorna av strömkabeln ihop i kraft tegel. Anslut ena änden av strömkabeln i det nedre högra hörnet av skrivaren och ansluta den andra änden till ett vägguttag.
  5.
  Tryck på strömbrytaren i det övre högra hörnet av Officejet J5700 kontrollpanelen. Ett meddelande på skärmen där du ombeds att ange önskat språk och region. Använd styrplattan på kontrollpanelen för att göra dina val och tryck på "OK"-knappen.
  6.
  Öppna locket på Officejet J5700, inklusive skannerglaset. Låt en stund för bläckpatronen transportören taxi till höger.
  7.
  Lyft svart plast dörrar som täcker båda sidor om bläckpatronen hållaren.
  8 .
  Packa en bläckpatron och ta bort den genomskinliga remsan täcka botten. Skjut den horisontellt i bläckpatronen transportören och stäng locket. Färgpatronen gå in i det vänstra facket, och den svarta patronen gå in i det högra. Stäng locket på Officejet J5700 när båda bläckpatronerna är installerade.
  9.
  Tryck på "OK"-knappen på kontrollpanelen när skärmen tänds och frågar om du har installerat en bläckpatron . Den Officejet J5700 skapar automatiskt ett test blad för att kontrollera justeringen av patronerna.
  10.
  Sätt justeringspappret i mataren på toppen av Officejet J5700. Placera dokumentet i mataren uppåt, med sidan med tre svarta fyrkanter som går genom mataren först. Tryck på "OK" igen för att ha Officejet J5700 automatiskt skanna justeringspappret och göra nödvändiga justeringar.
  11.
  Sätt i cd för Officejet J5700 i datorn och följ instruktionerna för att installera drivrutinerna för skrivaren. Anslut inte skrivaren till en USB-port tills programmet säger till dig att göra det.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:specifikationer för Gateway Solo 2500 laptop

Relaterade artiklar


 • problem med musen: Windows XP upptäcker inte musen vid start
 • vad är en Pentium Dual Core processor?
 • vad är en portreplikator för en bärbar dator?
 • hur man installerar interaktiva skrivtavlor
 • acer aspire 5610 specifikationer
 • felsökning av en Dell Inspiron moderkort som inte fungerar
 • hur man fixar en cyklisk redundans check från en CD
 • hur man byter Sony Vaio CCFL
 • Toshiba Tecra A4 övervaka specifikationer
 • hur man skriver ut svart-vita foton på en Epson