Dator > hur man använder ett Cruzer Micro USB 2.0 Flash Drive

 • hur man använder ett Cruzer Micro USB 2.0 Flash Drive


 • Oavsett om du säkerhetskopiera filer eller överföra dokument, USB-minnen erbjuder bärbarhet och funktionalitet över flera datormodeller och operativsystem. SanDisk Cruzer Micro USB flash-enhet erbjuder sådana bärbarhet och cross-systemets funktionalitet, erbjuder minne alternativ i flera storlekar upp till 16 GB. När den är ansluten till en dator som stödjer USB 2. 0-teknik kan Micro användas som en extra källa av lagring för dokument och filer

  Du behöver:.
  Mini DVI-till-video-adapter.
  RCA videokabel.

  Använda en Cruzer Micro Flash Drive på datorer med autorun


  1.
  Sätt i Cruzer Micro flash-enheten i en av datorns USB-portar. Cruzer Micro enheter kan också anslutas till USB-hubbar. Ljuset på enheten lyser när enheten är ansluten. Låt din dator för att läsa Cruzer Micro med ditt operativsystem autorun-funktionen. Cruzer Micro Drive kommer att dyka upp som en flyttbar disk på autorun fönstret.
  2.
  Klicka på det alternativ du vill använda med Cruzer Micro. Beroende på program installerat på din dator kommer du att få en lista med alternativ som ska användas med enheten. Media-program, t. ex. Windows Media Player eller Sonys Media Go, kommer att dyka upp som alternativ för att överföra eller åtkomst till filer med hjälp av Cruzer Micro. För grundläggande minnesfunktioner, klicka på "Öppna mappen och visa filer".
  3.
  Klicka och dra filer till och från Cruzer Micro fil mapp att lägga till och ta bort objekt i flash-enhet. När du är klar med filöverföringen säkert ta bort filen från datorn med hjälp av möjligheten i ditt operativsystem.

  Använda en Cruzer Micro Flash Drive på datorer utan autorun


  1.
  Sätt i Cruzer Micro flash-enheten i en av USB-portarna på din dator. Frekvensomriktaren tänds när den ansluts.
  2.
  Klicka på "Min dator" alternativ för tillgång till din dators minne alternativ. För Windows-operativsystem, klicka på "Start"-ikonen på skrivbordet och klicka på "Dator" kommer att ge tillgång. Mac-användare kan klicka på "datorn" från skrivbordet för att komma åt anslutna enheter.
  3.
  Klicka på Cruzer Micro från enheterna som anges för datorn att öppna enheten akt mapp. Cruzer Micro kommer att visas som en flyttbar disk, med det särskilda enheten varierar baserat på din dator.
  4.
  Klicka och dra filer till och från Cruzer Micro mapp för att överföra objekt till enheten. När du har slutfört processen filöverföring, säkert ta bort filen från datorn med hjälp av metod som tillhandahålls av operativsystemet.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:hur du installerar ett PCI grafikkort i en Dell Dimension 2400

Relaterade artiklar


 • hur man använder flera skärmar till T60
 • hur man tilldela knapparna på Microsoft Natural Ergonomic Desktop 7000
 • RS 485 seriell problem
 • hur du uppdaterar en laptop grafikkort
 • hur man använder HDMI och ljudingång på en Acer monitor
 • problem med musen: Windows XP upptäcker inte musen vid start
 • hur du skickar information från Bluetooth-mobiltelefon trådlöst till HP AMD 64 med Windows XP
 • hur man fixar cds att läsa återställningsskivor
 • top gaming notebooks för 2009
 • hur man kan jämföra AMD och Intel bärbara processorer