Dator > hur du anpassar ett asus netbook

 • hur du anpassar ett asus netbook


 • Netbooks är den senaste och minsta post i persondatorer. De är lätta och extremt bärbar och kan ansluta till Internet. Netbooks är också populära eftersom de sport extremt lång batteritid liv jämfört med de större och mer energi-uttömmande laptop motsvarigheter. Anpassa en Asus netbook är en lätt bedrift, beroende på om du vill utföra bara kosmetiska anpassning --- som täcker hud och klistermärken --- eller om du vill att modifiera programvaran detaljerna

  Du behöver:.
  Stickers .
  Netbook fall huden.
  Mikrofiberduk.


  1.
  Använd mikrofiberduk för att rengöra Asus netbook. Utför små cirkelrörelser med trasan i handen på baksidan fallet med netbook. Kontrollera att ytan är ren och fri från partiklar eller annat skräp som kan hindra limmet i huden locket. Ta bort skinn locket från förpackningen.
  2.
  Rikta huden täcka försiktigt på baksidan av netbook. Placera huden locket på och sedan plana ut eventuella luftbubblor eller deformationer som kan ha bildats av luftfickor eller områden där huden inte ligga platt. Tryck hud på netbook igen, och se med handen vertikalt och sedan horisontellt längs kanterna och mitten.
  3.
  Utför samma avtorkning och rengöring av alla ytor som du vill pinne eller ansluta sig något, som klistermärken. Klistermärken som staten viktiga operativsystemkommandon kan vara ett bra komplement till din Asus netbook anpassning. Tänk på att inte blockera några öppningar eller hål luften med din klistermärken eller märken.
  4.
  Byta skrivbord är ett sätt att anpassa Asus Netbook. Högerklicka på skrivbordet och klicka på "Skräddarsy" alternativet finns längst ner på popup-menyn. Välj något av de teman som anges nedan eller ladda ner fler teman på nätet genom att klicka på "Anpassa" alternativet.
  5.
  Ändra skärmsläckaren genom att klicka på "Skärmsläckare" alternativ inom det "Anpassning" menyn som du öppnade tidigare. De "Skärmsläckare" alternativ finns i det nedre högra hörnet av "Anpassning" menyn.
  6.
  Ändra skrivbordsikoner genom att klicka på det alternativ som är i det vänstra fönstret rutan i "Anpassning" menyn. Välj en ikon som du vill byta ut och programmet kommer att genomföra resten av förändringarna.
  7.
  Ändra muspekare genom att klicka på det alternativ som är rätt under "Desktop ikonen "alternativet. Detta gör att du kan ändra hur muspekaren ser ut samt funktioner inom systemet. Det finns fasta teman och även möjligheten att ändra specifika fall av pekaren, såsom lastning och rörelse ramar.
  8.
  Ändra ditt konto bild genom att klicka på alternativet under "Mus och pekare "alternativet. Detta gör att du kan anpassa ditt konto bild.
  9.
  Lägg till gadgets till skrivbordet genom att högerklicka på skrivbordet och välja "Gadgets" alternativet, som ligger i botten. Välj den gadget du vill lägga till och följ instruktionerna om att inrätta gadget.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:hur man öppnar en Compaq CQ60 212em

Relaterade artiklar


 • Hur du tar isär en Acer Aspire
 • hur man installerar en grafikdrivrutin
 • Felsökning en Inspiron 9100
 • Compaq d51c torn specifikationer
 • min dell 27-tums UltraSharp-skärmen kommer inte komma ut ur energisparläge
 • Compaq M2000 specifikationer
 • Hur konvertera laptop USB 1.1 till USB 2.0
 • hur man berättar när en PagePro 1350W har slut på bläck
 • Wireless Notebook Adapter installation
 • Officejet 5000-systemet krav