Dator > Konica 7022 specs

 • Konica 7022 specs


 • Konica 7022 är en digital kopiator som även fungerar som en fax och skrivare. Maskinen har många avancerade alternativ såsom förmågan att sätta vattenstämplar och stämplar på kopior. Flera extra kit finns tillgängliga, liksom PostScript u00AE 3 print kit, att lägga till i maskinernas förmåga att möta varje individs behov.

  Allmän information

  Konica 7022 kopieringsmaskin kan vrida ut 22 kopior per minut . Det kan ta upp till 30 sekunder för att värma upp och fem sekunder för att stänga. Kopiatorn kommer kontinuerligt kopia upp till 999 ark. Kopiatorn har ett 32 megabyte minne. Skrivaren har en 64 megabyte minne.  Maskinen förstora upp till 400 procent och minska det ner till 25 procent.  kopiatorns Upplösningen är 600 x 600 bildpunkter per tum (DPI).

  Funktioner

  Kopiatorn har många automatiska inställningar, inklusive automatisk exponering urval, förstoring urval, val av papper, växling av pappersfack, layout, låg effekt, återställa och stänga -off. Alla dessa inställningar kan göras personliga. Denna modell av kopiator har inställningar för kopiering böcker, häften och kapitel. Du kan köra en kopia för korrekturläsning innan du gör ditt arbete och välja att få dina inställningar så många gånger som den går igenom sidorna. En veckotimer kan ställas in så att maskinen slås på och av vid vissa tillfällen även under lunchen eller timmar topp.  Maskinen väger ca 158 pounds och mäter 23 inches bred, 23 inches djup och 29 inches tall.

  Papper

  Maskinen levereras med två fack alternativ DB 210 och DB 410. DB 210 har fyra fack och en multi-ark sidoinmatningsfacket. DB 410 har tre fack och flera ark Max. Brickor ett och två vardera 500 ark för samhällsomfattande papper. I BF 210 brickor tre och fyra vardera 500 ark av samhällsomfattande pappret men i BF 410 magasinet tre rymmer 1. 500 ark. Sidoinmatningsfacket rymmer 50 ark.  Kopiatorn hanterar A5 till A3 pappersformat. Den minsta papper är 5,5 "x8. 5" och den största är 11 "X17".  Handinmatningsfacket har specialpapper som OH-film, etiketter och hålade papper .

  skrivare

  Kopiatorn fungerar som en skrivare och kan användas med ett nätverkskort. Det har också alternativ för att skanna objekt till e-post eller hårddisk. Nätverkskortet är ett 10/100 BaseT. Skriv drivrutinerna är kompatibla med Windows 95, 98, 2000 och XP. Du kan välja att lägga till minne eller en Adobe Photoshop 3 Kit.

  Fax

  Kopiatorn kan ställas in att fungera som en fax. Faxen har ett minne på två till 16 megabyte beroende på modell köpt. Den komprimerar filerna i följande format: MH, MR, MMR eller JBIG. En ytterligare Internet fax paket kan köpas.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:hur man använder min cam iSight webben

Relaterade artiklar


 • hur man tråd en kylfläkt
 • hur reparera ett Xpress-fil
 • hur du lägger till ett SSL-certifikat till IIS
 • hur reparera explorer.exe
 • hur man återställer en Epson C90
 • hur du hittar den DVD jag regionen kod kan spela
 • Lenovo 3000 G530 specifikationer
 • Dell Power kant 2850 specifikationer
 • hur man bygger datorkablar
 • diy laptop mods