Dator > Hur använder jag en laserjet p4515x?

 • Hur använder jag en laserjet p4515x?


 • HP LaserJet P4515X tillåter användaren att kontrollera det från två ställen: på skrivarens kontrollpanel och den programvara och drivrutiner installeras på en dator. Skrivaren har en liten skärm och ett antal nycklar som låter dig att konfigurera och använda den på enhetens lokalisering. Skrivarens drivrutin inställningar på datorn kan ändras genom att gå till skrivarens egenskaper i det program du använder eller "Skrivare" i Kontrollpanelen. HP säger de ändringar som gjorts av skrivardrivrutiner på datorn kommer att åsidosätta tidigare justeringar med kontrollpanelen.

  Du behöver:
  stjärnskruvmejsel

  Använd Stapler


  1
  Klicka på "File" längst upp i dokumentet som du. . vill skriva ut. Välj "Print" och sedan "Egenskaper".
  2.
  Välj fliken som heter "Output" och klicka på rullgardinsmenyn bredvid "Staple". Klicka på "One Staple Vinklat" i listan och klicka sedan på "OK" två gånger för att starta utskriften.
  3.
  Ställa in skrivarens Häftning från kontrollpanelen om "Staple "-menyn inte syns i skrivarens" Egenskaper "fönster. Tryck på knappen "Meny" och använd piltangenterna för att markera "Konfigurera enhet" och tryck på "OK".
  4.
  Markera "arksamlare" med piltangenterna och tryck på "OK". Tryck på nedåtpilen för att välja "Staples," tryck sedan "OK".
  5.
  Välj "One-vänster Vinklad" med NEDPIL och tryck sedan på "OK". Tryck på "Meny" knappen för att återgå till skrivaren startskärm.

  Energibesparing Inställningar


  1.
  Tryck på "Meny" knappen på skrivarens kontrollpanel, använd pilarna för att välja "Konfigurera enhet" och tryck på "OK".
  2.
  Tryck på pilknapparna tills du markera "utskriftskvaliteten" på displayen och tryck sedan på "OK". Använd piltangenterna för att välja "EconoMode På" och tryck OK. "
  3.
  Tryck på" Meny "knappen igen och använd pilknapparna för att markera" Konfigurera enhet "och sedan Tryck på "OK". Använd pilknapparna för att välja "System Setup" och tryck sedan på "OK".
  4.
  Använd pilknapparna för att välja "Sleep Delay" och tryck OK. " Ställ maskinens sleep time "genom att trycka på pilknapparna för att antingen öka eller minska tiden som visas på skärmen.
  5.
  Välj "OK" knappen för att ställa in önskad sömn tid. Tryck på knappen "Meny" för att spara inställningarna och återgå till startskärmen.

  Grundläggande användning


  1.
  Tryck på "Power" knappen som sitter på den nedre höger sida av skrivaren. Öppna programmet på din dator som du vill skriva ut.
  2.
  Öppna pappersfack 2, eller den främre lådan på skrivaren. Fyll upp till 500 ark papper i lådan, justera styrskenorna så att de vidrör kanterna på bunten, och stäng lådan tills det klickar.
  3.
  Fäll ut pappersfack 1, om du behöver skriva ut på papper som inte passar i fack 2, genom att dra ner på fliken på framsidan av maskinen strax under överst på skrivaren. Placera papperet på brickan och sätt in den tills du känner motstånd inifrån maskinen. Öppna den bakre utmatningsluckan samma sätt som du öppnade magasin 1 på framsidan av skrivaren.
  4.
  Klicka på "Arkiv" eller på Windows-ikonen längst upp i dokumentet som du vill att skriva ut och klicka sedan på "Skriv ut". Välj "Laserjet P4515X" från rullgardinsmenyn längst upp i fönstret, klicka sedan på "Skriv ut. "


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:hur man återställer ett bläckpatronen i en Lexmark 23a

Relaterade artiklar


 • hur man använder en HP-skärm med en gateway dator
 • Inaktivera en cyklisk redundanskontrollen
 • hur makten processorn
 • hur man ansluter en VAIO till en TV
 • hur reparera isass.exe
 • hur man byter en bärbar dator ombord
 • hur du uppgraderar SSD ee pc 901
 • hur man använder min cam iSight webben
 • hur man återställer ett bläckpatronen i en Lexmark 23a
 • den bästa pennor för IPAD