Dator > Celeron 450 specifikationer

 • Celeron 450 specifikationer


 • Du behöver:
  spetsig stjärnskruvmejsel
  . Mallet.
  Tunt blad.
  Thin standard skruvmejsel.
  Lödkolv.
  Löd veken eller löda remover.
  Löd.
  Tejp och /eller superlim.

  Intel Celeron 450 lanserades av Intel 2008 och är avsedd att vara en centralenhet (CPU) för budget-medvetna konsumenter som ett alternativ till den dyrare Core 2 Duo processor. Det är i huvudsak en nedbantad version av Core 2 Duo med vissa funktioner bort för att göra det billigare. Chipet fortsätter Celeron varumärket, som först lanserades som ett billigt alternativ till Pentium II chip under 1998.

  Basics

  Celeron 450 går med en klockfrekvens på 2,2 Gigahertz (GHz). Chipet erbjuder en enda kärna (i motsats till dual core och multi processorer kärna, som har flera processorer inbyggda i ett enda chip) och är singel gängade, vilket innebär att det löper en operation i taget. Chipet har ett 64 kilobyte (KB) nivå 1 cache (delas lika mellan undervisning och data på 32KB varje) som sitter inuti processorkärna. Det finns också en 512KB nivå 2-cache som vilar alldeles intill processorkärna, som erbjuder en snabbare behandling upplevelse för användaren. Kretsen är byggd med 65 micron silikon tryckprocessen, anses vara mindre avancerade än Core 2 Quad Q8200-chip som lanserades vid samma tidpunkt och som använde 40 micron processen silikon utskrift. Framsidan buss av chip är 800 megahertz (MHz), vilket betyder detta är den hastighet med vilken chip talar till datorn, och erbjuder en 64-bitars instruktionsuppsättning. Chipets märkspänning är mellan 1,000-1,33375 volt.

  Fysiska specifikationer

  Denna krets är fysiskt 1,48 inches kvadrat och passar den "socket 775" slot. Chipet har 105 miljoner transistorer och har en temperatur på 5 grader Celsius med en maximal temperatur rating på 60,4 grader Celsius.

  Specialfunktioner

  Celeron 450-chip har ett antal specialiserade funktioner, inklusive Intel 64, ett system som utformats för att chipet att arbeta med mer än 4 gigabyte (GB) RAM-minne (en begränsning som är gemensamma för äldre marker som verkar i en 32 bitars miljö även om de arbetar internt på 64 bitar). Chipet har också värmeövervakning, vilket bidrar till att se till att chipet inte överhettas, och Execute Disable Bit, som är en teknik för att förhindra skadlig kod attacker från inaktivera chippet. Dessutom har chipet MMX-teknik som utvecklats av Intel under 1990-talet för att erbjuda bättre prestanda på multimedieplattformar, och glädjande, SSE2 och SSE3, som också är Intel-utvecklad teknik utformad för att erbjuda ökad effektivitet.


Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:hur du tar bort en Systems Management Server 2007-klienten

Relaterade artiklar


 • hur du tar en VGN laptop isär
 • Matrox G550 specifikationer
 • hur till låsa upp en IBM Thinkpad med strömmen på
 • hur man återställer gamla dell laptop batterier
 • hur man får skannerprogrammet för en Lexmark X4650
 • Hur man överför iPhoto bilder mellan Apple Computer
 • hur man använder en mac laptop som en slav
 • Unisys uds9724 laserskrivare specifikationer
 • hur man överklocka GeForce 8600 GT
 • data recovery på en död hårddisk