Dator > Hur man återskapar en fil från en delvis formaterad mac

 • Hur man återskapar en fil från en delvis formaterad mac


 • Få inte panik om du har delvis formaterade en disk och upptäcka att du behöver lite av filerna. I många fall kan du återvinna en del, om inte alla, av de filer genom att använda återvinning programvara. Ladda ned och installera en demoversion kan hjälpa till att avgöra vilka filer som kan återställas. Med Stellar Phoenix Macintosh Data Recovery v. 4. 1, kan du använda demoversionen för att söka efter ersättningsgilla filer och mappar, sedan betala för den fulla versionen för att verkligen återställa filerna. Disk Läkare Mac Data Recovery Software erbjuder en demo också.

  Du behöver:
  data programvara för Mac
  . Extern hårddisk (i vissa fall).
  Andra Mac-dator (i vissa fall).

  Delvis Formaterad Drive är en sekundär eller en extern hårddisk


  1.
  Ladda ner och installera programvaran dataräddning med hjälp av demoversionen scanna disken om möjligt. Installera inte programvaran på den enhet som ska skannas om inte andra av programvaran instruktioner.
  2.
  Scan delvis formaterade enhet för filer och mappar du vill återställa systemet med hjälp av Softwares inställning för formaterad enhet återhämtning beroende på mjukvaran instruktioner. Denna inställning är vald med ikonen "Formaterad Media /Lost File Recovery" i Stellar Phoenix.
  3.
  Köp den betalda versionen, om du inte redan har gjort det, för att slutföra återhämtning . Demoversionen kan visa filer och mappar som är återvinningsbara, men inte låter dig att faktiskt hämta filerna. Fyll i återhämtningen efter mjukvarutillverkaren instruktioner.

  Delvis Formaterad Drive är Start-up Drive (Main Drive)


  1.
  Använd en annan start-volym eller extern åtkomst om de viktigaste nystartade enheten är den som har delvis formaterats. Några av de metoder för att göra detta är:  Alternativ A-Target Disk Mode: Start problemet Mac hålla ner "T" när det startar upp när den är ansluten via en FireWire-kabel till en andra, påslagen, "host" Mac. Problemet "target" Mac's intern enhet kommer att visas som en extern hårddisk till den mottagande Mac. Installera återvinning programvara på värden Mac, sedan skanna och återställa filer från målet Mac. Mata målet Mac ikon från skrivbordet i den mottagande Mac innan du kopplar bort FireWire-kabeln. Se även Varningar och Tips  Alternativ B--Start-up/Boot DVD:. Den förpackade versionen av Stellar Phoenix omfattar en start-DVD. Kontrollera med särskild programvara Maker's tekniska support om hur du hämtar en skivavbild att bränna en start-DVD på en annan Mac  Alternativ C-extern enhet:. Installera Mac OSX på en externa enheten och ange att köra som "Start-up disk" i "Systeminställningar" under Apple-menyn. Frekvensomriktaren måste formateras Mac HFS + och GUID Partition Map. Se länken i Resources.
  2.
  Ladda ner och installera programvaran data återhämtning med hjälp av demoversionen att scanna disken om möjligt. Installera inte programvaran på den enhet som ska skannas om inte andra av programvaran instruktioner.
  3.
  Scan delvis formaterade enhet för filer och mappar du vill återställa systemet med hjälp av Softwares inställning för formaterad enhet återhämtning beroende på mjukvaran instruktioner. Denna inställning är vald med ikonen "Formaterad Media /Lost File Recovery" i Stellar Phoenix.
  4.
  Köp den betalda versionen, om du inte redan har gjort det, för att slutföra återställningen. Demoversionen kan visa filer och mappar som är återvinningsbara, men inte låter dig att faktiskt hämta filerna. Fyll i återhämtningen efter mjukvarutillverkaren instruktioner.

  Tips och varningar


 • Du kan också skicka en enhet till en återhämtning expert. Han /hon kan eller inte kan ha möjlighet att återställa filer än vad du kan göra med ett program.
 • Håll alltid en extra säkerhetskopia av viktiga filer på en separat enhet eller annan backup lagring.
 • Target Disk Mode kan också initieras på målet Mac genom att välja "Systeminställningar" och sedan "Start-up disk" och sedan "Target Disk Mode" i OSX version 10. 4 och senare.
 • När du använder Target Disk Mode, bara använda en enda direkt FireWire-anslutning från den mottagande Mac till målet Mac. Inte har andra FireWire-enheter eller anslutna kablar. Var noga med att mata målet Mac enhetsikon innan du kopplar bort.

Previous:hur man byter HP moderkortet k8n8x-la Next:specifikationer för Apple m8536

Relaterade artiklar


 • Intel 875P moderkort specifikationer
 • det bästa anteckningsblocket datorer
 • hur man hämtar dbx filer
 • HP Elite m9426f specifikationer
 • mina laptop kommer inte att erkänna den fulla cpu
 • hur man kan anpassa datorskärmen står
 • laptop fläkt frågor
 • hur du ändrar bakgrundsbelysningen i en Compaq Presario V2000
 • hur man byter en bärbar dator psu
 • specifikationer av Acer Aspire x3812