Dator > politik för bärbara datorer

 • politik för bärbara datorer


 • Bärbara att enskilda ska kunna utföra alla typer av komplexa verksamheter, från hantering av ett företag till att spela ett spel att kommunicera med andra globalt. Många skolor har särskilda riktlinjer för bärbara datorer, med vissa skolor som ger gratis bärbara datorer till lärare och andra skolor brottas över om de ska tillåta elever att använda bärbara datorer i klassrummet.

  Gratis Laptop

  Vissa skolor och tillhandahålla bärbara datorer till anställda och studenter. Denna fördel är vanligtvis bara vissa individer som är berättigade. Till exempel vid universitetet i Bergen, är bara heltid professorer får en bärbar dator. De lärare som undervisar online kurser väljs först, följt av de med Web-enhanced klasser.

  Garanti

  Eftersom bärbara datorer är lätta att bära och som ofta tas till olika platser, de är ofta mer känsliga för skador orsakade av spill, väder och släppa. Vissa bärbara datorer ges en oavsiktlig skada politik skydd, enligt Rugged bärbara datorer. Denna politik kommer också att ibland skydda bärbara datorer från överspänningar. Policyn kräver vanligtvis en utbetalning av ett par hundra dollar för hela datorn som skall försäkras.

  Bibliotekslånen

  Studenter ibland behöver använda en dator för en god anledning vid ett universitet, men datorsalar och bibliotekets datorer är ibland allt tas upp. Vissa organisationer som universitet ge tillfälligt bärbara datorer till elever som besöker biblioteket, enligt University of Nebraska. Dessa bärbara datorer lånas ut under en viss tidsperiod. Studenter som inte tillbaka den bärbara inom den tilldelade tid ofta tas ut en avgift för sent. Om den bärbara datorn är skadad, ska studenten vanligtvis att betala för kostnaden för den bärbara datorn och kommer att behöva byta hela datorn om den är förlorad. För att säkerställa att biblioteket kan identifiera studerande som lämnar med den bärbara datorn, har studenten ofta att lämna en fotolegitimation vid receptionen för att låna den bärbara datorn.

  Förbud

  Några klassrum gripen över om det bör finnas en bärbar dator förbud. Många instruktörer är oroliga för att elever som använder bärbara datorer i klassrummet är inte riktigt att uppmärksamma klassen diskussionen och kan tom vara att surfa på nätet under lektionstid, särskilt om skolan erbjuder en trådlös anslutning. Även många instruktörer oro för att eleverna helt enkelt transkriberar föreläsningen istället för att ta selektivt anteckningar, enligt Prawfs Blawg.


Previous:nothing Next:hur man använder en HP-skärm med en gateway dator

Relaterade artiklar


 • specifikationer för en gateway 400vtx
 • hur man uppgraderar en MSI moderkort
 • hur man ändrar en Epson 3170 är smart Panelen standard
 • Officejet 5000-systemet krav
 • msi 6714 specs
 • hur ta reda på om en dator stödjer USB 2.0
 • hur man kan jämföra AMD och Intel bärbara processorer
 • hur man överklockar AMD Phenom 9950
 • Datorn strömförbrukning samtidigt bort
 • hur du tar bort Xerox bläck phaser vax