Dator > hur man byter laptop jack

 • hur man byter laptop jack


 • Bärbara datorer innehåller ett vägguttag som också är känd som "laptop input" och ligger i datorns inre komponenter. Den eluttaget är där nätadaptern om nätkabeln är ansluten. Detta kan dock vara ett problem, eller svag punkt för många bärbara datorer och domkraften kan skadas. Om detta händer måste du byta ut eluttaget innan planen kan ladda datorn igen

  Du behöver:. .
  Handduk eller liten filt
  Platt skruvmejsel.
  Stjärnskruvmejsel.


  1.
  Rätt att stänga av datorn och dra ur nätsladden från datorn. Lägg en ren trasa på arbetsytan och ställa den bärbara datorn på den.
  2.
  Öppna laptop locket och ta bort strömbrytare plattan från datorn. Inset en platt skruvmejsel i den lilla skåran på höger sida av datorn, precis ovanför tangentbordet. Lyft försiktigt upp skruvmejsel för att bända upp plattan och ta bort den.
  3.
  Ta bort skruvarna som håller fast tangentbordet med en skruvmejsel och lyft tangentbordet upp. Ställ tangentbordet framför sig med baksidan av datorn. Koppla ur bandet tangentbordet ansluts till moderkortet. Helt ta bort tangentbordet från den bärbara datorn.
  4.
  Lossa och ta bort skruvarna innanför gångjärnet med en stjärnskruvmejsel. Rotera den bärbara datorn och ta bort skruvarna på baksidan av gångjärnet.
  5.
  Skruva loss skruven säkra plåten inuti den bärbara datorn. Ta ut plattan och ställ in den bredvid datorn.
  6.
  Dra ut flatkabeln inuti den bärbara datorn som är ansluten till LCD-skärmen. Koppla ur den från datorn, men håll det fäster på skärmen. Lyft försiktigt upp på LCD-skärmen och ta bort den.
  7.
  Vänd den bärbara datorn, är så undersidan uppåt. Skruva loss skruvarna som hårddisken. Dessa skruvar kommer att märkas med en cylinder symbol. Lyft ut hårddisken ur den bärbara datorn.
  8.
  Lossa och avlägsna de återstående skruvarna från baksidan av den bärbara datorn med en stjärnskruvmejsel. Skjut av flata tallrikar säkra minne och trådlösa kortet.
  9.
  Tryck tummen eller ett finger på spaken sitter på undersidan av den bärbara datorn, som säkrar batteriet och skjut den åt sidan. Vissa datorer kommer att ha två spakar. Om ja, skjut dem båda. Ta bort locket och dra ut batteriet.
  10.
  Ta bort skruvarna som CD /DVD-enheten och skjut dem ur den bärbara datorn.
  11.

  Vänd den bärbara datorn över och dra ur band fäst vid pekplattan, men inte koppla loss den från moderkortet. Skjut av bärbara tallriken för att ta bort den.
  12.
  Lossa skruvarna från DC power jack, som ligger i hörnet. Sätt i den nya eluttaget i samma position som den tidigare. Återmontera den bärbara datorn i omvänd ordning du tog isär den.

  Tips och varningar


 • Undvik att använda elektriska verktyg för att ta bort skruvarna från din bärbara dator, eller kan du skada datorn.

Previous:nothing Next:hur man installerar en extern bildskärm på en Toshiba A105-s4064 notebook

Relaterade artiklar


 • hur man fixar en iBook batteri
 • anvisningarna för att ansluta projektorn kablarna till bärbara datorer
 • hur man köper extra minne till en bror laserskrivare
 • Hur man återskapar en Western Digital hdd
 • hur man använder Intuos gd pennan med Intuos gd tabletter
 • högtalare för att lägga till en bärbar dator
 • Dell Axim X51 funktioner
 • felsökning av en Dell Inspiron moderkort som inte fungerar
 • dator klassificeringar baserad på fart
 • hur du installerar en andra Seagate Externa hårddisk