Dator > hur man bränner en Blu-ray till en dubbel-dvd lager

 • hur man bränner en Blu-ray till en dubbel-dvd lager


 • En Blu-ray-skivan innehåller många gånger större lagringskapacitet i en dual-layer DVD. För att bränna video från en tidigare gjorda hemgjord Blu-ray-skiva till en dual-layer DVD, finns det två förfaranden att följa. Det första förfarandet är att kopiera videofilen från Blu-ray-skiva till en dators hårddisk, och sedan bränna den video filen till dual-layer DVD. Det finns program som kommer att ge för båda dessa förfaranden, av vilka de flesta är antingen gratis eller fritt att använda på försök innan du måste köpa. Inga särskilda kunskaper behövs, och inte heller behöver du förstå hur en Blu-ray-skiva fungerar.

  Du behöver:. .
  Blu-ray-enhet

  Kopiera Blu-ray Disc


  1
  Ladda ner och installera en Blu- ray kopiera program till datorns skrivbord, exempelvis testversioner av AnyDVD HD, Blue Cloner 2 eller Blu-ray till DVD Pro. Starta om datorn när installationen är klar.
  2.
  Ta ut Blu-ray-enhet är skivfacket. Placera Blu-ray-skiva i skivfacket och stäng den sedan. Vänta på ikonen för Blu-ray-skiva ska visas på skrivbordet innan du fortsätter.
  3.
  Starta Blu-ray kopia programmet genom att välja den från "Start" och sedan " Alla program "pop-up menyn. Välj Blu-ray-enhet från "enheter" i rullgardinsmenyn på programmets huvudskärm.
  4.
  Klicka på "Läs"-knappen på programmets huvudskärm. Markera videofil som visas i en kolumn under "Läs" på skärmen. Klicka på "Kopiera" längst ned på skärmen. Välj "Desktop" från "Platser" pop-up menyn på fönstret som visas.
  5.
  Klicka på "OK" längst ned i fönstret för att återgå till programmets skärmen. Vänta en kopia förloppsindikator visas, fyller i vänster från till höger och sedan försvinner --- detta kan ta upp till fem gånger längre än om en DVD var som kopieras.
  6.
  Avsluta programmet när kopian förloppsindikatorn har försvunnit. Högerklicka på Blu-ray Disc-ikon på skrivbordet. Välj "Mata ut" från popup-fönster. Mata ut skivfacket, ta bort Blu-ray skiva och stäng facket.

  Kopiera Blu-ray-videofil till Dual-Layer DVD


  1.
  Hämta en DVD-bränningsprogram till datorns skrivbord, till exempel den fria ImgBurn programmet eller free-to-try-out Burn My Files eller testversionen av Video DVD-brännare. Starta om datorn när installationen är klar.
  2.
  Starta DVD-bränning programmet genom att välja den från "Start" och sedan "Alla program" pop-up menyn. Dra Blu-ray Disc-video fil från skrivbordet på ikonen för DVD-bränning program --- ikonen kommer att ligga i systemfältet längst ned till höger på skärmen.
  3.

  Välj "Automatiskt" i "Format" eller "File Type"-menyn på programmets huvudskärm. Välja DVD-enheten från "enheter" i rullgardinsmenyn på programmets huvudskärm. Mata ut DVD-enhetens skivfacket. Placera en tom inspelningsbar dual-layer DVD skiva i facket och stäng facket.
  4.
  Klicka på knappen "Alternativ" längst upp i DVD-bränning programmets fönster för att gå att en ny skärm. Välj "Video" längst upp på skärmen. Välj "8X" från "Speed" i rullgardinsmenyn på skärmen. Klicka på "Kopiera till Fit" eller "Komprimera som behövs" på skärmen. Klicka på "Apply"-knappen längst ned på skärmen. Klicka på OK-knappen för att återvända till programmets skärmen.
  5.
  Klicka på "Start" eller "Burn" knappen eller ikonen av en skiva på programmets skärmen. Vänta en kopia förloppsindikator antingen visas över skärmen eller längst ner på skärmen och fyller i från vänster till höger innan den försvann. Avsluta DVD-bränningsprogram När kopieringen förloppsindikatorn har försvunnit.
  6.
  Högerklicka på ikonen för dual-layer DVD skiva som är på skrivbordet. Välj "Mata" från popupmenyn. Mata ut DVD-enhetens skivfacket, ta bort DVD och stäng facket.

  Tips och varningar


 • Blu-ray-enhet kan användas för att bränna DVD, Även om en skrivhastighet kommer vanligtvis vara långsammare än på en DVD-enhet.

Previous:nothing Next:hur man skickar en stor fil till en extern enhet

Relaterade artiklar


 • den genomsnittliga kostnaden för internet service
 • hur du överför data från en digitalkamera till en mp3-spelare med portabel usb
 • Hur gör jag pengar skrotning kretskort?
 • hur nätverket en flatbäddsskanner
 • problem med Apple bärbar dator
 • ntfs hårddisk data återvinning
 • Compaq q1859 övervaka instruktioner
 • hur du använder min iMac 24,5
 • hur man får ljud på min Gateway P-172X Notebook PC arbeta i Google Talk
 • min laptop monitor kommer inte komma på