Dator > den bästa SATA DVD brännare

 • den bästa SATA DVD brännare


 • Serial ATA eller SATA (Serial Advanced Technology Attachment) enheter har blivit mer populärt för datorer eftersom de kan erbjuda stora lagringskapaciteten och snabba och pålitliga till ett rimligt pris, enligt Microsoft. Läs om olika interna och externa SATA DVD-brännare att avgöra vilken SATA DVD-brännare bäst passar dina behov.

  Lite-On EHAU424-08 Extern DVD-brännare

  Lite-On EHAU424-08 är en grundläggande och relativt billiga externa USB DVD-brännare, med 24x DVD-R läsning och skrivning, 8x DVD-RW skrivning, 6x DVD-RW omskrivning och 48x CD läsning. Den EHAU424-08 är 2,4 kg. , 6,6-inches bred och 7,8-inches lång, vilket gör det till ett idealiskt val för hemmet eller företaget datoranvändare som inte går att installera en intern DVD-brännare i datorn. DVD-brännare ingår en USB-kabel, en installationsskiva, en nätadapter och en vertikal ställning.

  Lenovo 43N3264 Modell Extern DVD-brännare

  Lenovo 43N3264-Model externa USB 2. 0 DVD-brännare väger ca 12,3-uns . och är mindre än 1-tum tjock, vilket gör det kompakt och lätt. Lenovo 43N3264 DVD-brännare läser, skriver och skriver om DVD-skivor. DVD-brännare läser också, skriver och skriver om CD-skivor i 24x. DVD-brännare är ansluten och drivs via USB, ingen strömadapter behövs. Lenovo 43N3264 ingår en USB-kabel och WinDVD, min dvd och Creator Business Edition för DVD-inspelning och redigering.

  Pioneer DVR-218L Intern DVD-brännare

  Pioneer DVR-218L intern DVD-brännare har hög hastighet 22x DVD-Skriva, 40x CD-R skriva och 32x CD-RW skrivning. DVR-218L har också LabelFlash märkning teknik för LabelFlash-kompatibla tomma skivor. DVR-218L väger mindre än 2 kg. och det kan installeras vertikalt eller horisontellt. Pioneer DVR-218L är idealisk för användare som vill en snabb intern DVD-brännare kompatibel med Microsoft Windows XP, XP, 2000 och Millennium (ME).

  Lite-On IHAS324-98 Intern SATA DVD-brännare

  Lite-On: s IHAS324-98 interna DVD-brännare funktioner 24x DVD och DVD-RW skrivning, Smart-Burn buffring teknik för att fastställa automatiskt den optimala förbränningshastigheten att använda för din dator, Smart-X för snabb VCD-och DVD-data utvinning . Lite-On IHAS324-98 har också en vibrations-och buller-system för att minska och är kompatibel med 8-cm och 12-cm DVD-och CD-skivor. Den IHAS324-98 är ett relativt överkomligt avancerad DVD-brännare rekommenderas för nybörjare och avancerade datoranvändare som vill ha en intern DVD-brännare för att spela DVD och CD media.


Previous:nothing Next:den snabbaste USB-enheter

Relaterade artiklar


 • hur reparera en diskettstation
 • hur du aktiverar säker radering i bios
 • hur reparera isass.exe
 • hur man ändrar kryptering koden för ett trådlöst
 • hur reparera en skarp laptop
 • hur man kan bli av det automatiska fall av skrivare
 • Hur vet jag om en adapter eller omvandlare behövs för att en iTouch 2,0 ps2 tangentbord mus?
 • Inaktivera moderkort ljudkort
 • felsökning av en Samsung 191T sync master
 • vad är Winbook?