Dator > de fem bärbara datorer av 2008

 • de fem bärbara datorer av 2008


 • Du behöver:
  stjärnskruvmejsel
  . Platt skruvmejsel.
  Plast smörgås väskor.
  Svart markering.

  Det bästa 2008 bärbara datorer kommer i många olika former, storlekar och stilar. De är tillverkade av väl över tillverkare som tillhandahåller ett gott tekniskt stöd när problem uppstår. Deras resultat är högt rankad av stora och konsumenter. De är konkurrenskraftigt prissatta och brett tillgängliga. Oavsett om du använder din bärbara dator för arbete eller nöje, var och en av dessa 2008 laptop val är top of the line.

  LenovoThink Pad X61

  Utifrån en enkät av 75. 576 konsumenter offentliggjordes i juni 2008 frågan om Consumer Reports, rankad Lenovo bärbara datorer först i "övergripande kundnöjdhet" kategori. Lenovo bärbara datorer krävs också minst antal reparationer av alla maskiner rangordnas. Endast en av fem Lenovos krävs en eller flera reparationer eller hade betydande problem. När samtal till Lenovo teknisk support krävdes, håll tiden var minimal. Konsumenterna betygsatt det tekniska stöd som de fått som över genomsnittet. Slutligen har flera av de frågor som beslutade att kundernas tillfredsställelse än med andra märken och modeller. Den en baksida av ThinkPad X61 är att den inte har en intern optisk enhet, vilket innebär att du inte kan använda den för att titta på DVD. Totalt sett ultraportabla Lenovo Think Pad X61, med sina fyra cells batteri ger över sex timmar av makt, valdes av PC World som den bästa bärbara datorn tillverkas i 2008.

  Acer Aspire 5920-6954

  2008 Acer inte klara sig lika bra bland PC World läsarna avseende service och pålitlighet som Apple och Lenovo. De fick den högsta rankningen, men i "alla felaktiga komponenten ersättas" kategori. Telefon hålla tiden och telefon var också rankad över genomsnittet. The Acer Aspire har en rymlig 250GB (gigabyte) hårddisk och en HDMI-port för HD-video. Det erbjuder en fantastisk tangentbord och en dedikerad grafikprocessor. Slutligen Aspire kostar under $ 1,000. Väger med 7,3 pounds, är Aspire 5. 920-6. 954 lite tungt. Batteritiden är 3,8 timmar, vilket är genomsnittet. Den erbjuder mycket goda prestanda, men för priset.

  Apple MacBook Pro

  hängivna Även Windows fans kanske vill ta en titt på 17-tums 2008 MacBook Pro. Denna laptop kan använda Windows, och 2008 års modell som ny hastighetsrekord som de snabbaste Windows-laptop i PC World tester hittills. Apple har ett utmärkt betyg för pålitlighet och service i PC Worlds läsarundersökningar. MacBook Pro är har en elegant design som är bara en tum tjock. Det ger god grafikprestanda, och väger på 6,6 pounds, vilket placerar den bland de lättaste 17-tums bärbara datorer tillgängliga. Nackdelarna av Apple MacBook är brist på minneskortplatser, endast tre USB-portar och ingen cellulära bredband. Det ger också bara två timmar och 45 minuters batteritid. Ändå är det en vacker laptop, och definitivt värt beaktande.

  Dell Inspiron 1420

  Enligt Notebook Review har Dell Inspiron en solid bygga för kvalitet och robusthet, en bekväm knappsats, ett dedikerat grafikminne alternativ som fungerar bra och en stor skärm-om du väljer den högre upplösningen alternativet. Mindre än stellar aspekterna av denna modell är föga imponerande design, tvivelaktig färg hållbarhet, och genomsnittlig batteritid. Vid 5. 39 pounds, det är också lite skrymmande och tung för en 14,1 "notebook. Även om det inte perfekt, när man tänker på 2008 Dell Inspiron pris sortiment, det är en topp utmanare som student dator.

  HP Pavilion dv6500t

  för 2008 HP Pavilion dv6500t är dyrt men vacker. Den har en batteritid bara blyg av fyra timmar. Den levereras i en designer fall, väger 6. 2 pounds och har en 15. 4 tums skärm. Med två GB RAM-minne (RAM) ger Pavilion genomgående god prestanda. Nackdelar en reflexskärm, en något fjädrande tangentbord och en $ 1. 300 + prislapp. PC World Review av datortillverkare betyg Hewlett-Packard som genomsnittet i produkt tillförlitlighet och lägre än genomsnittet i telefon väntetiden och den totala servicen erfarenhet. Men om priset inte är en fråga, är denna dator en top-of-the-line produkt.


Previous:nothing Next:den bästa SATA DVD brännare

Relaterade artiklar


 • hur mycket data kan en flash-enhet håll?
 • steg-för-steg instruktioner om hur man bygger en dual-core dator
 • hur man överklockar en AMD 3500
 • Hur du tar i botten av av en l355d Toshiba-s7901 laptop
 • hur man kan återställa en Sony viao VGC-rc210g
 • hur du tar bort ett tangentbord i en Compaq nc6320
 • HP Pavilion riktningar
 • hur du tar bort den främre skärmen montering på en Toshiba
 • hur du ställer in RAID 0 i Windows Vista
 • hur man ändrar kryptering koden för ett trådlöst