Dator > hur man installerar ATI Radeon och inaktivera Intel

 • hur man installerar ATI Radeon och inaktivera Intel


 • När du installerar ett separat grafikkort på en Intel moderkort med integrerad grafik kan du få en situation där den inbyggda grafikkortet försök att åsidosätta ATI Radeon-grafikkort. Inaktivera kortet ombord videon förhindrar störningar från det och låter dig använda ATI Radeon-kort och alla dess funktioner

  Du behöver:.
  Phillips skruvmejsel


  1 <. . br>
  Klicka på "Start" och skriv "devmgmt. msc" i Windows sökfältet. Dubbelklicka på posten som matchar den här filen när den visas i resultaten. Enhetshanteraren startas.
  2.
  Expandera posten bredvid "Bildskärmskort".
  3.
  Högerklicka på posten för Intels integrerade grafikkort och välj "Egenskaper". Ta check-märket ur lådan märkt "finns i alla hårdvara profiler. " Starta om datorn. Öppna Enhetshanteraren när datorn startar och återgå till sidan Egenskaper för Intel. Markera rutan som heter "funktionshindrade i denna maskinvaruprofil. " Stäng av datorn.
  4.
  Bort kabeln, övervaka kabel och all kringutrustning ansluten till datorn. Ta av locket datorns hölje genom att lossa några fästskruvarna på baksidan av ditt fall, eller deprimerande en release knapp eller spärr. Vänta några minuter för datorn att svalna.
  5.
  Lokalisera rätt gränssnittsport för ATI Radeon-kort. ATI Radeon-kort kan vara utformade för AGP, PCI eller PCI-E-kortplatser. Du kan matcha längden på metall gränssnittet fliken på grafikkortet till längden av gränssnittet facket för att avgöra lämplig plats att sätta i kortet i. Ta bort metallplattan på baksidan av facket.
  6.
  Skjut ATI Radeon i facket. Tryck in låsspaken om din port är ett. Skruva ATI Radeon på baksidan av målet. Hitta en lös strömkabel och sätt in den i eluttaget på kortet. Avsluta ärendet och anslut alla kablar.
  7.
  Starta din dator upp. Öppna din webbläsare och navigera till AMDs ATI-drivrutinen webbplats. Välj din produkt och operativsystem, och fyll i övriga fält att hitta rätt nedladdning. Spara föraren ladda ner till din dator.
  8.
  Dubbelklicka på den nedladdade fil. Klicka på "Installera". Välj "Nästa" och klicka på "Install". Klicka på "Express" och klicka på "Nästa". Klicka på "Acceptera". Klicka på "Finish. " ATI-drivrutiner är helt installerad. Starta om datorn och ATI Radeon bör bli fullt operativt.

  Tips och varningar


 • Om du inte kan inaktivera Intel inbyggda grafikkortet via Enhetshanteraren, du kan ändra sina inställningar i datorns Basic Input och Output System. Du kan använda många Intel BIOS-inställningar genom att trycka "F2" som din dator startas. Den integrerade grafikkort inställningar finns i "Avancerat" och "primärt grafikkort"-avsnittet.

Previous:nothing Next:hur man återställer barnvagn för mac 10.4.11

Relaterade artiklar


 • IBM T30 RAM specifikationer
 • problem med Seagate 1,5 TB extern hårddisk
 • hur du ställer hp deskjet C4400 serien till enda patron läge
 • de delar av en dator för barn
 • Pentium D 940 specifikationer
 • okidata B6300 specifikationer
 • min laptop kommer inte att upptäcka min trådlösa PC Card
 • förklaring av återhämtning hårddiskar
 • hur du ställer in björnbär med Outlook
 • hur man använder GigaWorks T20 högtalare för en bärbar dator