Dator > Hur man testar en Acer LCD 20-tums x203wbd

 • Hur man testar en Acer LCD 20-tums x203wbd


 • Hook upp Acers LCD 20-tums X203WBD bildskärm till en enhet eller dator på kontoret eller hemma. Dess funktioner inkluderar en maximal upplösning på 1680-by-1050 pixlar, en RGB analog video signal, Digital Video Interface och tre års garanti. Ibland kan saker som en dåligt ansluten bildskärm, makt problem utbud och felaktiga inställningar övervaka leda till felaktiga utdata resultat. Följ stegen nedan för att se till att din bildskärm är fullt fungerande. Enheten kommer packat med en D-sub-kabel, en DVI-kabel, en nätsladd och en bruksanvisning.
  1
  Fäst skärmen ordentligt i basen. . . Vänd basen bit så att spetsen av basen och baksidan av skärmen är vänd åt samma håll. Rada upp avtryckaren i stammen av skärmen till skårorna på basen botten. Skjut stammen av monitorn till basen facket försiktigt tills det klickar på plats. Ta bort monitorn från basen genom att trycka på avtryckaren på stammen av bildskärmen för att befria det från basen facket. Lyft upp på bildskärmen med båda händerna och lyfter säkert den från basen.
  2.
  Anslut bildskärmen till datorn, första fästa videokabeln. Kontrollera att både bildskärmen och datorn är avstängda. Anslut ena änden av videokabeln till datorns video-receptorn (som ligger på baksidan av datorn). Anslut nätsladden till baksidan av bildskärmen (med hjälp av nätingången placerad på vänster på baksidan av skärmen nedåt). Anslut den andra änden av nätkabeln till AC-uttaget på väggen.
  3.
  Slå på bildskärmen och sedan slår på datorn. Tryck på "Power" knappen (på framsidan nedre kanten av skärmen) för att slå på bildskärmen. Strömindikatorn tänds (finns längst till vänster i kontrollpanelen). Tryck på datorns strömbrytare, och skärmen ska lysa. Tryck på "Menu /Enter" knappen för att aktivera skärmen menyn eller för att aktivera /avaktivera en justering funktion när menyn är redan aktiverad. Använd bakåt eller framåt (sitter till vänster om "Power"-knappen) för att hjälpa dig navigera genom önskad funktion. Den bakåt eller framåt knappen kommer också att ändra den aktuella inställningen eller funktion på skärmen.
  4.
  Ställ en monitor inställning genom att trycka på "Menu"-knappen för att aktivera menyn. Tryck på bakåt eller framåt för att välja önskad funktion (skärmen anpassning, OSC justering, ljusstyrka, kontrast, etc. ) och tryck på "Menu" för att låsa in den funktionen. Använd bakåt och framåt-knappen för att justera inställningarna för den valda funktionen. Efter justeringar har gjorts, välj "Exit" i menyn med navigeringsknappen.


Previous:nothing Next:hur man bygger datorkablar

Relaterade artiklar


 • bärbar dator tips
 • hur man byter C-enheten med en kopia av C-enheten på en extern USB-enhet
 • hur man överklocka processorn 544 MHz Celeron
 • AMD Geode LX specifikationer
 • hur man uppgraderar en Compaq sr1103wm moderkort
 • acer aspire 5610 specifikationer
 • specifikationer för eMachines m5312
 • datorverktyg för en eMac
 • specifikationer av Acer Aspire x3812
 • min dell 27-tums UltraSharp-skärmen kommer inte komma ut ur energisparläge