Dator > Hur konverterar jag en dator till TV trådlöst?

 • Hur konverterar jag en dator till TV trådlöst?


 • En dator video grafikkort ger en video och ljud för användning med externa videoenheter, till exempel TV-apparater. Använd en trådlös video /ljud överföring kit för att ansluta en dator till en TV utan några kablar. Sändaren skickar video och ljud från datorn till en mottagare kopplad till TV trådlöst. Det finns ett antal trådlösa video /ljud kit växellåda finns till varierande priser, beroende på om den signal som sänds är att vara standard eller high-definition. Upplägget förfarandet är enkelt, kräver ett grafikkort och några ljud-och videokablar finns i de flesta hushåll, men även från en elektronikaffär

  Du behöver:. .
  Två HDMI-kablar
  Ljudkabel.
  Mini-jack-till-RCA-kabel.
  DVI-till-HDMI adapter.
  TV fjärrkontroll.


  1.
  Anslut DVI-änden av DVI-till-HDMI adapter till DVI-utgången på PC: ns video grafikkort. Utgången är oftast på baksidan av datorn, närmare botten än toppen. Skruva stänger på vardera sidan av DVI-adaptern i att säkra enheten till grafikkort HDMI-utgång. .
  2
  Anslut HDMI-änden av DVI-till-HDMI adapter till HDMI-ingången på den trådlösa sändaren video-till exempel GefenTV Wireless för HDMI-sändare
  3.
  Anslut mini-jack slutet av mini-jack-till-RCA-kabel till ljudet på PC's video grafikkort. Anslut de röda och vita RCA-kontakter i andra änden av mini-jack-till-RCA-kabel till de röda och vita RCA-anslutningar på den trådlösa video sändare. Anslut sändarens strömförsörjning till ett vägguttag för makten. Sätt kontakten från nätaggregatet ledningen i eluttaget på sändaren.
  4.
  Placera den trådlösa mottagaren bredvid TV. Anslut en änden av HDMI-kabeln i HDMI-utgång på den trådlösa mottagaren. Anslut den andra änden av HDMI-kabeln till en HDMI-ingång på TV-Normalt är det antingen på sidan eller baksidan av TV
  5
  Anslut den röda och vita. . RCA-kontakter i ena änden av ljudkabeln i röda och vita RCA-utgångar på den trådlösa mottagaren. Anslut de röda och vita RCA-kontakter i andra änden av ljudkabeln i röda och vita RCA-anslutningar på TV. Anslut mottagarens strömförsörjningen till ett vägguttag för makten. Sätt kontakten från nätaggregatet tråden i eluttaget på receivern.
  6.
  Slå på TV. Tryck "Meny" på TV: ns fjärrkontroll. Välj "Video", "Video input" och "HDMI". Tryck på knappen "Meny".
  7.
  Tryck på "Sync" eller "Source"-knappen på sändaren. Anteckna det nummer som nu visas, eller en punkt som nu är upplyst bredvid en märkt namn, till exempel dator eller DVD.
  8.
  Tryck på "Sync" eller "Source"-knappen på mottagaren tills det nummer som nu visas, eller en punkt som nu är upplyst, är samma som den som på sändaren.

  tips och varningar


 • ett trådlöst nätverk hemma signal kan störa signalen från den trådlösa video /ljud överföring kit-särskilt om W-Fi sändare i närheten av den trådlösa sändaren.

Previous:nothing Next:hur man kan jämföra NAS lagring

Relaterade artiklar


 • hur man får ljud från en PC till HDMI
 • Hur man testar en Sony Vaio VGN-CR31
 • hur man ändrar kryptering koden för ett trådlöst
 • hur man ställer wifi effekt på en asus notebook
 • hur nätverket en flatbäddsskanner
 • Lenovo 3000 G530 specifikationer
 • hur man skyddar en hårddisk från misslyckande
 • Hur man använder en WD bärbar enhet
 • alternativ när du knäcka din laptop skärm
 • diy laptop mods