Dator > hur man uppgraderar grafik i en Toshiba laptop

 • hur man uppgraderar grafik i en Toshiba laptop


 • Uppgradera grafikkortet (eller grafikkort) kommer att förbättra bildkvalitet från din Toshiba laptop och gör det möjligt att generera och visa bilder med mer ingående. En bärbar dator grafikkort är ansluten till moderkortet, och ersättning kan medföra ta isär hela datorn. Även om fördelarna med ett mer kraftfullt grafikkort är uppenbara, bör du avgöra om ersätter en befintlig grafikkort med en ny för att vara värt besväret. Kontrollera att du har realistiska förväntningar på prestanda, och förstå konsekvenserna av nedmonteringen en känslig elektronisk anordning, såsom en bärbar dator.

  Du behöver:
  Skruvmejsel
  . Box-klippare.
  Dokumentation.
  Byte grafikkort.


  1.
  Stäng av datorn, koppla ur dess nätkabel och ta ur batteriet. Placera den bärbara datorn framsidan nedåt på en stadig yta och ta bort plast paneler från basen, som omfattar hårddisken, minnesmoduler och modem (eller trådlöst kort). Ångra skruvarna för att lossa plastdelar från botten av den bärbara datorn.
  2.
  Ta ut hårddisken och minnesmoduler. Höj eller dra ut hårddisken och koppla ur dess IDE-eller SATA-kabeln från baksidan. Lossa minnesmoduler av urkoppling låsklämmorna och dra sina tänder ur facket när modulen dyker upp.
  3.
  Lossa modem eller trådlösa kort, beroende på modell på din Toshiba laptop . Ångra skruvarna för att lossa modemet, eller kopplar två små kablar från det trådlösa kortet. Höj komponent och dra ut eventuella anslutningar till moderkortet. Lossa komponent helt och ta bort alla skruvar från basen på den bärbara datorn.
  4.
  Lyft och ta bort tangentbordet säkra band, en lång platt arrangemang som finns högst upp på tangentbordet. Sätt en platt genomföra t. ex. en mattkniv i remsan och höja den från basen. Arbetet längs remsan, lossa det som du går.
  5.
  Ta bort tangentbordet. Med säkra strippa, kommer du se skruvarna under som håller tangentbordet på plats. Skruva loss alla och höja tangentbordet, se till att inte fästa sin anslutning till moderkortet. Undo tangentbordskabeln underifrån panelen och hålla tangentbordet till en sida.
  6.
  Demontera CD-eller DVD-enheten. Ta bort en enda skruv att fästa enheten till den bärbara datorns chassi och skjut ut enheten genom att trycka den utåt. Därefter bort metallplattan över videon kortets kontakter från den bärbara datorns övre luckan.
  7.
  Lossa locket från basen på den bärbara datorn genom att ta bort alla skruvar och andra låsning mekanismer, som clips eller krokar, fästa den övre luckan till chassit. Med moderkortet i helbild, koppla kabelanslutningar för högtalarna, bakgrundsbelysning för LCD och inverter och styrplatta.
  8.
  Lyft upp och ta bort LCD locket och locket från basen på den bärbara datorn. Eftersom gångjärnen är fortfarande intakt, locket och locket är fortfarande en enda församling och kan tas bort tillsammans.
  9.
  Avlägsna metall stag som täcker hårddisken kontakten genom att ta bort en enda skruv. Avinstallera grafikkortet genom att höja den från moderkortet och ångra eventuella bilagor. Installera ett kort ersättning video genom att orientera komponenten detta och kopplar den till moderkortet. Med grafikkortet ersättas ihop den bärbara datorn genom att sätta samman alla komponenter du har tagit bort och återansluta alla kablar och ledningar.

  Tips och varningar


 • Se dokumentation för alla specifika instruktioner för demontering.
 • Försök inte att installera en grafikkort som inte stöds för att förhindra skador på moderkortet.

Previous:nothing Next:hur du ställer hp deskjet C4400 serien till enda patron läge

Relaterade artiklar


 • acer aspire 5610 specifikationer
 • min laptop kommer inte att upptäcka min trådlösa PC Card
 • Skillnaderna mellan xeon & Pentium
 • hur du infogar XML i SQL Server 2008
 • Unisys uds9724 laserskrivare specifikationer
 • hur du återvinner Gerber folie patroner
 • Hur man testar en Sony Vaio VGN-CR31
 • rensar minnet på en SLC 500
 • hur reparera en programvara fil
 • Hur man återskapar en trasiga disken resurs