Dator > hur man uppgraderar en MSI moderkort

 • hur man uppgraderar en MSI moderkort


 • Uppgradera ett MSI moderkort genom att erhålla ett nytt moderkort som stöder befintliga CPU, RAM, grafikkort, kör gränssnitt och fall stil och sedan byta den nya styrelsen i det nuvarande systemet. Utföra uppgraderingen genom att säkerhetskopiera informationen på datorn, ta bort alla komponenter som är kopplade till moderkortet, byta den nya styrelsen på plats, och byte av komponenter. Förarna är sedan lastas och uppdaterade drivrutiner kan installeras från webbplatsen för tillverkaren av moderkortet.

  Du behöver:
  Anti-statiskt armband
  . Kylfläns förening.
  Skruvmejsel set.
  Nylon buntband.

  ta bort existerande MSI styrelsen


  1.
  Stäng av datorn och ta bort nätsladden från baksidan av nätaggregatet . Anslut anti-statiskt armband till ena handleden och den andra änden till en ren metall del av ärendet.
  2.
  Ta bort luckan och kopplar-utbudet leder från moderkortet . Koppla bort frontpanelen kontakter från moderkortet. Koppla loss hårddisken och optiska data köra kablar och andra kablar från moderkortet.
  3.
  Ta ut grafikkortet och alla andra expansionskort som finns på moderkortet genom att ta bort enstaka skruven som håller den på plats och trycka försiktigt på någon plast behålla flik som är närvarande tills kortet kan skjutas ut ur vägguttaget.
  4.
  Ta bort skruvarna från moderkortet och lyft framkant av moderkortet något samtidigt som du drar hela moderkortet från baksidan för att ta bort den från enheten.
  5.
  bort RAM genom att trycka ner den plastclips tills modulerna är lösa och kan enkelt tas bort genom att dra dem. Ta bort kylfläns och fläkt kombination genom att trycka ned en aning på hållaren klipp för att lossa dem och sedan dra ena änden av klipp åt gången från moderkortet kortplatsen tills kylflänsen lossnar lätt.
  6.
  Ta bort
  processorn genom att lyfta låsarm och plocka rakt upp på CPU, gripande det vid kanten. Överför CPU direkt till den nya moderkort med PIN-1-indikatorn på CPU och PIN-1-indikatorn på den nya moderkortet för att rada upp processorn med moderkortet. Stift 1 är normalt anges med en liten triangel i ett hörn av chip och uttaget. Lås CPU på plats genom att sänka låsarm.

  Installera det nya MSI moderkort


  1.
  Fast kylfläns och fläkt till moderkortet och se till att kylflänsen är i full kontakt med processorn och att det finns tillräcklig kylfläns förening på kylflänsen. Placera en liten mängd värme Sink Compound på kylflänsen, om det behövs.
  2.
  In RAM-moduler i uttagen på moderkortet med jämn, stadigt tryck och anpassa de viktigaste skåran i modulen med nyckeln pinnen i uttaget. Tryck på moduler ner tills ett klick hörs, vilket tyder på att modulerna är låsta på plats.
  3.
  Tillbaka den bakre porten panel med den nya panelen som följde med den nya MSI moderkort. Rikta in moderkort med ärendet för att säkerställa att det finns exakt ett dödläge för varje skruv hål i moderkortet. Sätt baksidan hamnar genom baksidan av fallet och lägre moderkortet ner på moderkortet standoffs. Fäst moderkort med en skruv för varje dödläge.
  4.
  Installera grafikkort och andra expansionskort, låsa in dem på plats med en skruv. Anslut ström-kontakter från strömförsörjningen till moderkortet och montera CPU-fläkt leda ström till port på moderkortet märkt "CPU fläkt. "
  5.
  Anslut kablarna Drive Data och Den främre porten kontakterna till moderkortet. Fäst alla lösa kablar med banden nylon kabel, försiktigt så att inte dra åt dem för mycket eller att kablarna eller buntband för att kontakta några fans eller processorn. Sätt tillbaka locket och anslut nätsladden. Slå på datorn och sätt i moderkortet drivrutinsdisketten i den optiska enheten om det begärs av operativsystemet.

  Tips och varningar


 • Alternativt uppgradera MSI moderkort och ersätta ett eller flera av befintliga komponenter för att matcha den nya moderkortet. Genom att uppgradera flera komponenter samtidigt som moderkortet, det finns fler valmöjligheter för moderkortet val. De nya komponenterna kan köpas på grundval av specifikationerna i det nya moderkortet istället för moderkortet som valts på grundval av specifikationer för gammal hårdvara. Utför alltid en säkerhetskopia innan du uppgraderar ett moderkort.
 • inte använda antistatiska apparater kan orsaka skador på olika delar, bland MSI moderkortet. Böj inte stiften på CPU eftersom detta kan göra den obrukbar och garantin ogiltig.

Previous:nothing Next:hur du installerar minne på en Dell 1520

Relaterade artiklar


 • hur du återvinner Kodak bläckstråleskrivare
 • problem med musen: Windows XP upptäcker inte musen vid start
 • tecken på datorskärm fel
 • back-up bildprogram
 • hur man underhåller monitorer
 • acer aspire 1642z specifikationer
 • vad är skillnaden mellan en vanlig bärbar dator och en 64-bitars?
 • felsökning papper som inte kommer att läsa rakt i en kanon iP2600 skrivare
 • varför är inte expansionskort bara inbyggd i datorn vid tillverkningen?
 • hur du ställer in björnbär med Outlook