Dator > hur man kan återställa en bild fabriksinställningarna med hjälp av en optisk skiva

 • hur man kan återställa en bild fabriksinställningarna med hjälp av en optisk skiva


 • Använda en optisk skiva för att återställa bilden fabriksinställningarna till datorn är ett bra sätt att radera en hårddisk som har blivit in med filer och program som inte längre används och börja på ny kula. Återställa bilden fabriksinställningarna på din dator är också ett bra sätt att ta bort virus som tagit över din dator och att du verkar inte kunna bli av med genom någon annan metod

  Gateway


  1.
  Placera den första återhämtningen i den optiska enheten på din Gateway dator och sedan starta om datorn.
  2.
  Tryck på "F12" upprepade gånger medan datorn är uppstart upp tills du kommer till uppstartsmenyn. Tryck på "nedåtpilen" knappen tills CDROM /DVD är markerat och tryck sedan "Enter".
  3.
  In den andra återställningsskiva när du uppmanas tryck sedan på "Enter". Datorn startas om automatiskt och du kan börja ställa in Windows med dina personliga inställningar.

  Toshiba


  1.
  Placera återhämtning skiva i den optiska enheten och starta om din Toshiba-dator.
  2.
  Tryck på "F12" upprepade gånger när datorn startar för att starta upp tills du blir på startmenyn.
  3.
  Markera "CD /DVD" och tryck sedan på "Enter". Toshiba Recovery Wizard öppnas på skärmen. Klicka på vita cirkeln till vänster om "Återvinning av Fabriksinställningar Software" och sedan klicka på "Nästa".
  4.
  Klicka den vita cirkeln till vänster om "återgå till att out-of -the-box-state "och sedan klicka på" Nästa. "Klicka på" Nästa "när ett bekräftelsemeddelande visas som talar om att den fortsatta processen kommer att radera all information på hårddisken och återställa datorn till fabriksinställningarna. Återhämtningen börjar.
  5.

  Tryck på "Enter" för att starta om Toshiba datorn när ett meddelande visas där du att datorn har återställts till fabriksinställningarna. När datorn har startat kan du fortsätta att inrätta Windows med din egen personliga inställningar.

  Alienware


  1.
  Placera Alienware Respawn skivan i den optiska enheten och starta om datorn.
  2.
  Tryck på "Enter" När ett meddelande visas under uppstartsprocessen som talar om att köra Alienware Respawn programmet kommer att radera hårddisken. Symantec Ghost fönster kommer att visas på skärmen.
  3.
  Ta bort Alienware Respawn skivan från den optiska enheten och sätt sedan i Alienware Respawn Image skiva. Klicka på "OK". Klicka på "Lokal", "Disc" och sedan "Från bild. " Bilden Filnamn återställa från dialogruta visas på skärmen.
  4.
  Klicka på den nedrullningsbara menyn till höger om "Leta i" och väljer sedan den optiska enheten med bilden skivan. Markera den enda filen på skivan, klicka på "Öppna". Markera den andra enheten i listan som visas på skärmen, klicka sedan på "OK".
  5.
  Klicka på "OK" igen, klicka sedan på "Ja" för att initiera att återställa datorn till fabriksinställningarna bild. Klicka på "Återställ datorn" när processen är klar, klicka på "Ja" för att starta om datorn och installerar Windows med dina personliga inställningar.

  tips och varningar


 • Återställa bilden fabriksinställningarna på din dator raderas all information på hårddisken och återställa fabriken bilden. Innan du börjar processen se till att du har installations-skivor för alla program du vill installera när återställningen är klar.

Previous:nothing Next:hur reparera en skarp laptop

Relaterade artiklar


 • diy laptop mods
 • msi 6714 specs
 • hur man installerar Acer 9300 bärbara datorer
 • hur man klona en synamic disk
 • hur makten processorn
 • Vad behöver jag för att växla mellan två datorskärmar?
 • information om delar av en dator
 • hur man överklockar en Intel Atom
 • vad är volfram koppar användas till?
 • hur man installerar skrivardrivrutiner när man väljer en skrivarserver eller USB-drivrutin