Dator > det bästa anteckningsblocket datorer

 • det bästa anteckningsblocket datorer


 • Livet kommer mobil, och datorbehov att hänga med. . Bärbara datorer är nu det självklara valet för studenter och yrkesverksamma, främst på grund av deras bärbara konstruktion och förmågan att hantera både rutinmässiga och specialiserade arbetsuppgifter. Om du är intresserad av en bärbar dator i skolan, eller behöver ta ditt företag på vägen och vill en maskin du kan lita på, måste du lära känna några av de mest populära bärbara datorer på marknaden att välja en som är rätt för dig.

  Lenovo G550

  Lenovo G550 är byggd stark, med en bekväm, fast tangentbord, och dess yta är strukturerad, vilket är bra för dem av oss som inte tycker om fläckiga ut bärbara datorer. Den G550 väger in på cirka fem pounds, och den grundläggande modellen kostar mellan $ 500 och $ 600 USD och med 2010. Det finns ingen ExpressCard-kortplatsen eller modemuttag (för dessa, kolla in de G530-modellen), men G550 har tre USB-portar. Som en ersättning för stationära datorer, kan denna modell hantera de flesta uppgifter med lätthet och termisk prestanda är bra, vilket innebär att maskinen inte kommer att få problem med överhettning. Den G550 har en kapacitet köra lagring av 250GB och 3 GB minne.

  HP ProBook 4520s

  HP ProBook 4520s är en förbättring jämfört med tidigare ProBook modeller och sport de senaste 2010 Intel Core-processorer. Tangentbordet och prestationsmatchning en genomgående god konstruktion och utseende, men pekplattan har beskrivits som frustrerande, och batteriet är mindre än tidigare modeller. Metallen yttre är bestående. Den 4520 kostar mellan $ 700 och $ 800 USD och med 2010, och den väger in på cirka fem pounds. Det ProBook 4520s har 4 GB minne och en hårddisk kapacitet på 320GB.

  Sony VAIO Y

  Tillsammans med stabil konstruktion och design är VAIO Y ett prisvärt alternativ till de avancerade VAIO Z. Det finns ingen bakgrundsbelysning alternativ för tangentbordet, väger denna 13,3-tums modell på strax under fyra pounds, vilket gör det mer portabel än många andra bärbara datorer. Grundmodellen svävar till ett pris på strax under $ 800 USD och med 2010. VAIO Y förpackningar 500GB hårddiskutrymme och har 4 GB minne (med ett max på 8 GB).

  Apple MacBook Pro

  på en bas kostnad på ca $ 1000 USD och med 2010, är Apple MacBook Pro säkert inte de mest prisvärda bärbara datorer, men dess eleganta design och kvalitet konstruktion gör det till ett populärt val bland studenter och proffs. Den 13-tums modellen väger in på under fem pounds, vilket ökar mobiliteten. MacBook Pro utklassar allmänhet andra MacBook modeller. Pro grundläggande alternativet har 2 GB minne och förpackningar 160 GB hårddiskutrymme. Dess processor överträffar både HP Pavilion och Dell, medan dess grafik bättre än Dell Inspiron HP Pavilion och Toshiba modeller.


Previous:nothing Next:hur ändrar CPU-fläkt i en Compaq Presario V5000 laptop

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort ett lösenord från bios
 • hur man reparera en Compaq Presario V500
 • hur man rengör en Toshiba M40 kylfläns
 • blända DVC 100 specifikationer
 • hur man reparera en MPP-fil
 • hur man kör cpu barton kärna på en 266fsb moderkort
 • hur man använder två optiska enheter
 • hur man tvinga ett SD-kort för att optimera för prestanda
 • MSI G31M-f moderkort specifikationer
 • Hur konverterar jag en 720p DVB-C till avi?