Dator > Toshiba Qosmio G35-av600 specs

 • Toshiba Qosmio G35-av600 specs


 • Du behöver:
  platt skruvmejsel
  . Phillips-skruvmejsel.
  Antistatiskt armband.

  Toshiba tillverkas Qosmio G35-Av600 anteckningsbok under 2006. Datorn tillgodoses användare som gillar media som musik eller video på datorn. Det höga mängden minne komplimang Windows Media Center Edition 2005 medan fjärrkontrollen som förmågan att kontrollera medieinnehåll medan i närheten av datorn.

  Software

  Toshiba Qosmio G35-AV600 notebook inkluderar operativsystemet Windows XP system. Den egenutvecklade programvaran från tillverkarens innehåller en elektronisk användarhandbok. Det är tredje part program som Microsoft Office, Intuit Quicken, Microsoft Windows Media Player och Google Toolbar. Användaren har testversioner av program som McAfee AntiSpyware och AOL Internet Service.

  Memory

  Qosmio G35-AV600 är kompatibel med DDR2 Synchronous Dynamic Random Access Memory och rymmer maximalt 4 GB (4096MB) minne två kortplatser. Den bärbara datorn finns tillgänglig med 1 GB minne installerat i form av ett 512-moduler i varje kortplats. Användaren kan ta bort ett eller flera av de installerade minnesmodulerna öka datorns Random Access Memory.

  Kringutrustning

  laptop om en fristående dator med anslutet tangentbord, skärm och styrplatta. Displayen är en 17-tums widescreen LCD-skärm och funktioner Ultimate TruBrite TFT-teknik för hög bildkvalitet. Användare som vill använda en separat pekdon (mus), kan använda en USB-mus. Utöver dessa enheter innehåller notebook en fjärrkontroll för att styra Windows Media Center.

  Drives

  hårddisk i Toshia Qosmio G35-AV600 består av två, 80 GB SATA-skivor för en maximal kapacitet på 160GB. Denna bärbara dator har också en fast, optisk DVD SuperMulti enhet som kan skapa CD-R, CD-RW, DVD-R och DVD-RW-skivor. Den optiska enheten kan bränna data till dubbla lager DVD-skivor i en långsammare takt än enda lager skivor. Den högsta-skivor hastigheten 24x för CD-skivor medan dubbla lager DVD-R-skivor har en skrivhastighet på 2x.

  Portar

  Användare kan ansluta ett antal enheter till Toshiba Qosmio G35-Av600. De fyra USB-portar kan stödja en USB-mus, digital kamera, webbkamera eller skrivare. Användare kan också använda FireWire-och Ethernet-portar för överföring av data och ansluta till nätverk, respektive. Utöver detta har den bärbara datorn separat mikrofon och hörlursuttag. S-Video och RGB-skärmen hamnar tillåter datorn att skicka ljudsignaler till en extern bildskärm till exempel en extern bildskärm eller tv.

  Fysisk beskrivning

  Även om visningen av Toshiba Qosmio G35-Av600 har ett diagonalt längd av 17-inches, har själva datorn en med av 16-inches och ett djup på 11. 6-inches. Systemet har en minsta vikt på 10,1 kg.


Previous:nothing Next:felsökning av en suddig Xerox 8550

Relaterade artiklar


 • hur man överklockar ett PNY GeForce 6600
 • vad är ett DAQ-kort?
 • termiska specifikationerna för en AMD 64 X2 4200
 • förklaring av återhämtning hårddiskar
 • hur man överklockar ett Radeon hd 3850
 • Dell Dimension 4600 moderkort specifikationer
 • hur du tar bort den främre skärmen montering på en Toshiba
 • hur du kan få ett brev knapp tillbaka på en MacBook tangentbord
 • hur man ansluter en VAIO till en TV
 • hur man tråd en hane till hane usb kabel