Dator > Min HP batteri för bärbar dator kommer inte att stanna debiteras

 • Min HP batteri för bärbar dator kommer inte att stanna debiteras


 • När helt nya, HP laptop batterier få flera timmar i livet utan att ladda, beroende på laptop modell och vanor användning. Med tiden kommer dock, batteriets livslängd minskar. Så småningom kan batteriet knappt hålla en avgift alls, vilket gör den bärbara datorn nästan oanvändbar om inte inkopplad hela tiden. I de flesta fall finns det ett enkelt botemedel mot detta som kommer att föra batteritid tillbaka till nästan lika bra som nya. Conditioning batteriet är gratis och väl värt att prova innan du köper ett ersättningsbatteri.

  Du behöver:
  Laptop
  . Strömförsörjning.
  Batteri för bärbar dator.

  Slå upp


  1.
  Anslut den bärbara datorn med sin delvis laddat batteri intakt. Om batteriet är fulladdat, dra ur sladden i några minuter att tömma en del av sin makt.
  2.
  Öppna den bärbara datorn och sätter på den. Logga in
  3.
  Visa skrivbordet. I Aktivitetsfältet längst ner till höger ska visa en plug ikon som anger att datorn är inkopplad Observera om ikonen är en plug eller en kontakt med en blixt. Bulten visar att batteriet laddas.

  Felsökning strömmen


  1.
  Vicka nätkabeln när du tittar på datorns skrivbord. Om kontakten försvinner oregelbundet, kan det vara problem med strömförsörjningen
  2
  Kontrollera alla anslutningar:. . Kontakten i vägguttaget, den datorkraft Jack och viktigast av allt, den kantighet del av strömförsörjningen där kabeln kan tas bort. Detta avsnitt kommer ofta delvis unplugged, obemärkt utan kontroll.
  3.
  Visa skrivbordet Aktivitetsfältet igen när alla strömanslutningar är ordentligt intakta. Böj kabeln fram och tillbaka på olika platser medan du tittar på Aktivitetsfältet. Om kontakten Ikonen strömförsörjningen eller dess kabel behöver bytas ut. Om ikonen aldrig försvinner, är strömförsörjningen bra.

  Konditionering batteriet


  1.
  Dra ur strömsladden så den bärbara datorn körs på batteri. Låt batteriet laddas ur helt, notera hur lång tid det tar tills den bärbara datorn stängs av.
  2.
  ladda batteriet helt. Koppla ur datorn och låt batteriet helt rinna ut igen.
  3.
  Ladda batteriet till full effekt igen och töm den helt efter det.
  4.

  Ladda upp batteriet helt en gång till. Batteriet är nu "betingad" och bör ha en mycket längre livslängd än den gjorde. Om det inte batteriet troligtvis behöver bytas ut.

  Tips och varningar


 • Om varken strömförsörjningen prov eller villkora batteriet bättre batteritid, se om en kompis eller datorbutik låter dig låna till en del för att testa den i din bärbara dator. Datorreparatör butiker har ofta extra batterier och strömförsörjning till HP bärbara datorer.

Previous:nothing Next:hur man överklockar ett Radeon hd 3850

Relaterade artiklar


 • hur man identifierar ett AGP PCI
 • trådlöst tangentbord och mus information
 • hur nätverket en flatbäddsskanner
 • hur du kan få ett brev knapp tillbaka på en MacBook tangentbord
 • Varför är laptop adaptrar tung?
 • hur man använder huset koaxial TV Kabel göra datorljud
 • Hur reparerar jag ett cm2060 laptop?
 • Dell Dimension 4600 moderkort specifikationer
 • Hur vet jag om en adapter eller omvandlare behövs för att en iTouch 2,0 ps2 tangentbord mus?
 • hur reparera en bärbar dator gångjärnsskyddet