Dator > Hur uppgraderar jag en Dell reva01 moderkort?

 • Hur uppgraderar jag en Dell reva01 moderkort?


 • Många Dells bärbara datorer erbjuder grundläggande funktioner till ett bra pris. Du kan välja att göra uppgraderingar till datorn för att förbättra datorns funktioner. Dell Rev A01 moderkort kan uppgraderas för att ge ett nytt liv till din dator. Moderkortet är den viktigaste kretskortet till dator och som innehåller processorn. Denna komponent är viktig för fullständig funktionaliteten av någon dator. Uppgradera till ett nytt moderkort i allmänhet är en god investering

  Du behöver:. . .
  Platt skruvmejsel


  1
  Köp ett nytt moderkort för Dell dator. Kolla på Dells webbplats för att avgöra vilken del nummer som behövs för just din modell. Beställ del från en online källa eller köpa från en lokal leverantör.
  2.
  Koppla ur nätsladden från den bärbara datorn. Vänd på datorn för att ta bort batteriet. Skjut batterispärren till olåst läge. Skjut ut batteriet ur och lägg den åt sidan.
  3.
  Slå på datorn upprätt. Ta bort strömbrytaren remsan täcka. Bänd uppåt med en liten platt skruvmejsel och ta bort skyddet.
  4.
  Lossa de tre skruvarna under grenuttag locket. Tejpa fast dem på ett papper. Märka dem för att påminna dig själv där de hör hemma. Lyft tangentbordet försiktigt och ta bort bandet som fäster tangentbordet till moderkortet. Tryck spärrarna i på slutet av bandet sedan bort.
  5.
  Ta bort videokabeln från moderkortet genom att trycka på gångjärn i. försiktigt lossa kabeln. Ta bort de tre skruvarna som håller displayen gångjärnen. Tejpa fast dem på ett papper och markera som visas skruvar. Ta noga på skärmen och ta bort de ledningar som förbinder displayen. Ställ displayen åt sidan på en plan yta.
  6.
  Vänd den bärbara datorn upp och ned och skruva loss skruven som håller i DVD /CD-enheten. Ta bort enheten. Tejpa skruvarna till papper och etikettera dem.
  7.
  Ta ut minneskort från spåren på undersidan av datorn i rektangeln form och ställ dem åt sidan. Ta bort den trådlösa kortet av unsnapping kablarna. Ut den helt.
  8.
  Avlägsna skruven som håller hårddisken i. Skjut bilresa från den bärbara datorn och ställ den åt sidan. Tejpa skruven till ett papper och markera den som hårddisk.
  9.
  Ta bort alla skruvar som håller fast datorns undersida på. Tejpa fast dem på papper och märka dem som botten. Vänd den bärbara datorn tillbaka upp försiktigt, hålla övre och nedre delarna tillsammans.
  10.
  Hitta och ta bort de tre skruvarna som håller locket. Tejpa fast dem på papper och etikett som övre luckan. Koppla bort pekplattan från moderkortet genom att släppa kabeln försiktigt. Lyft den övre luckan upp från botten och ställ den åt sidan.
  11.
  Hitta de två skruvarna som håller moderkortet. Ta bort dem, tejpa fast dem på papper och markera dem som moderkort. Lyfta hela moderkortet upp och ta bort från botten locket. Lägg det nya moderkortet som direkt efter den gamla togs bort.
  Tolv.
  Följ stegen bakåt att slutföra processen med att ansluta alla objekt och skruvar tillbaka där de hör hemma.

  tips och varningar


 • Använd ett antistatiskt armband eller Rör vid ett jordat metallföremål för att förhindra statisk elektricitet skada på datorn eller dig själv.

Previous:nothing Next:Skillnaden i laserfotopapper & bläckstråleskrivare

Relaterade artiklar


 • hur man byter en bärbar dator ombord
 • hur reparera en diskettstation
 • förklaring av återhämtning hårddiskar
 • hur man tar betalt en IPAD batteri
 • vad är DDR2 1066?
 • hur man gör en iChat konto på en MacBook
 • hur man överklocka GeForce 8600 GT
 • Felsökning en Inspiron 9100
 • hur man installerar RAM på en Toshiba Satellite
 • hur du lägger till ett SSL-certifikat till IIS