Dator > vad Western Digital enheter arbetar med iMac?

 • vad Western Digital enheter arbetar med iMac?


 • Western Digital (WD) är en av de största tillverkarna av interiör och exteriör hårddiskar, andra bara Seagate. Deras externa hårddiskar är åberopas för att säkerhetskopiera viktig information från personliga och arbetsplats datorer, och de hålls i stor aktning för sina prestationer och enkelt användargränssnitt. För dem med en Mac-dator, det finns flera modeller av externa hårddiskar från Western Digital som kommer att arbeta på detta format och med 2010.

  My Book för Mac

  Den grundläggande Desktop Hard Drive modell levereras med en rad 640 gigabyte till 2 terabyte. Den ansluts via USB 2. 0-format, en vik som är standard på varje dator som producerats efter 2001. Liksom alla WD: s övriga modeller, kommer alternativet för automatisk säkerhetskopiering ingår, liksom "WD SmartWare" programvara som övervakar din dator, så det är bara att säkerhetskopiera de filer som har ändrats mellan backup. Också som de andra WD modeller, kan du lösenordsskydda den och använda hårdvarukryptering att förhindra åtkomst från oönskade parter. En mätare på utsidan av enheten övervakar den kapacitet och tillgängligt utrymme.

  My Book Studio

  Den här modellen har en kapacitet mellan 1 TB och 2 TB och använder ett USB 2. 0 för att ansluta till din dator, eller FireWire 800, vilket möjliggör en mycket snabbare överföring av stora filer. Liksom My Book, det kommer lastat med WD SmartWare, och det kan automatiska säkerhetskopior och skydd via lösenord och hårdvarukryptering. Denna modell har den externa Kapacitetsmätaren också, men detta kommer med den extra funktionen av en egen e-etikett, som låter dig anpassa vad denna mätare säger.

  My Book Studio LX

  LX är "lyx" version och har alla funktioner som de andra två mina böcker. Den levereras med antingen en 1 TB eller 2 TB kapacitet och möjlighet att ansluta via USB 2. 0 FireWire 800-format. Som de andra två modellerna är WD SmartWare, lösenord och hårdvarukryptering skydd ingår, och det anpassningsbara e-etikett Kapacitetsmätaren ingår också. Denna modell har en all-metallkapsling att bättre kontrollera den värme som genereras från enheten.

  My Book Studio Edition II

  Den här modellen är mer "grön vänligt" på grund av dess energibesparande teknik. Den har en kapacitet på allt från 1 till 4 TB, och dessutom till USB 2. 0 och FireWire 800 anslutning, ger också eSata som ett alternativ för anslutningsmetod. Detta är en mycket låg energi metod för att överföra information.

  My Passport for Mac

  Passport raden av externa hårddiskar erbjuder bärbara enheter som passar för laptops och för överföring av material mellan hemmet och arbetet. Denna grundläggande modell har en kapacitet på 250 GB till 640 GB. Den kopplas via USB 2. 0-kabel. Som skrivbordet modeller har den WD SmartWare inbyggd, och det kan automatiska säkerhetskopior. Den slimmade designen gör det lätt att ta med dig på resan, och har en lösenordsskyddad kommer hårdvara krypterad hårddisk ger er det extra sinnesro.

  My Passport SE för Mac

  SE-bolaget har en hög kapacitet 1 TB hårddisk. Inte lika smal som den tidigare modellen, har det dock fortfarande WD SmartWare byggdes liksom valfritt lösenord /hårdvarukryptering skydd. Detta också använder USB 2. 0 för att ansluta.

  My Passport Studio

  När de andra Passport modeller har detta WD SmartWare inbyggda, kan ställas in för automatisk säkerhetskopiering och har möjlighet att lösenordsskydda och hårdvara kryptera filer. Samtidigt som mindre kapacitet som SE-bolag, erbjuder fortfarande en rad 320 GB till 640 GB. Denna modell kan ansluta med antingen en USB 2. 0-kabel eller snabbare FireWire 400 800 kablar. Studion är den enda bärbara hårddisken till den externa Kapacitetsmätaren, som skrivbordet modellerna hade, och det är anpassningsbar.


Previous:nothing Next:hp pavilion ze4942 notebook pc specifikationer

Relaterade artiklar


 • hur man byter mobo DC jack
 • hur man duplicera en hårddisk i Windows XP
 • hur man överklockar en Intel Atom
 • gränssnitt Frekvensomriktartillval
 • hur du lägger grafikminne
 • hur du infogar en startdiskett
 • hur du aktiverar pekskärmen pad på en bärbar dator
 • disk till disk backup-system
 • hur du återvinner Kodak bläckstråleskrivare
 • högtalare för att lägga till en bärbar dator