Dator > problem med skyddsling 7010ct tangentbord

 • problem med skyddsling 7010ct tangentbord


 • Du behöver:
  mjuk trasa
  . Små dammsugare.
  Skrivare rengöring ark.

  Den skyddsling 7010CT är en Pentium II laptop produceras i mitten av 1990-talet. Laptop tangentbord frågor om denna modell kan orsakas av flera faktorer såsom ålder, operativsystem eller damm och smuts. I vissa fall har frågan kan lösas genom att helt enkelt rengör datorn. I andra situationer kan det vara enklare att bara använda ett externt tangentbord som att hitta en del tangentbord ersättare kan vara svårt.

  Smuts, damm och krossade Membran

  En äldre bärbar dator som Toshiba Protégé 7. 010 har förmodligen haft några tunga använda under sin livstid. Tangentbordet är mer än troligt full av damm och smuts. Denna damm och skräp krossar de viktigaste membranen ner vilket får dem att sticka eller att krångla. I vissa fall, koppla bort den bärbara datorn från vägguttaget, ta bort batteriet och blåsa in tryckluft i sidan sprickor på tangentbordet lossa denna damm och låta tangentbordet för att arbeta igen.  Om denna dator inte har haft förebyggande underhåll under många år, då denna lösning kanske inte fungerar och tangentbordet ska dras ut, datakabeln rengörs med alkohol och varje plastnyckel bort, så att membranen kan blåsas med tryckluft. En extremt tidskrävande och detaljerad jobb måste varje nyckel tas bort från plasten våren, rengöras och sedan bytas ut innan nästa nyckeln tas bort och rengöras.

  Configuration

  I många fall en bärbar dator med en gammal operativsystem system som inte uppdateras ofta, presenterar problem som kan tyckas maskinvarurelaterade men är faktiskt programmet om. En lösning kan vara att installera en ny kopia av Windows för att se om tangentbordet frågor stopp. Tangentbordet kan också ha konfiguration frågor som går att lösa genom att trycka på "Fn" och "Num Lk" eller "Rulla" tangenterna samtidigt.

  Övergripande Underlåtenhet

  Det finns Protégé tangentbord som helt enkelt har en dålig kretskort antingen för att de blev blöta, fälldes eller från att ha smuts och damm inne under en så lång tid. Detta orsakar en skadad datakabel, kontaktdon eller kretskort. I detta fall den bästa lösningen är att ersätta tangentbordet. En billig och enkel process, men på grund av ålder laptop, kan det vara svårt att hitta tangentbordet ersättare. Det bästa stället att leta efter detta utbyte är på en webbplats som Amazon eller eBay där du kan hitta gamla datordelar. Anteckna att en begagnad tangentbord kanske inte fungerar antingen på grund av ålder den bärbara datorn.


Previous:nothing Next:hur man skriver ut en årskalender

Relaterade artiklar


 • hur reparera isass.exe
 • hur man byter en bärbar dator ombord
 • hur man duplicera en hårddisk i Windows XP
 • back-up bildprogram
 • hur man skriver ut en årskalender
 • hur reparera en programvara fil
 • hur man reparera en Sam fil
 • hur du ändrar partitionsstorlekarna i XP
 • hur man ställer wifi effekt på en asus notebook
 • Hur du tar isär en Inspiron 9300