Dator > hur man byter moderkortet i en HP s3220n

 • hur man byter moderkortet i en HP s3220n


 • Den mini-ITX storlek moderkortet inuti din HP Pavilion S3220N Datorn levereras endast med två RAM-portar och två PCI-portar expansion. Om du behöver installera extra minne för ökad hastighet eller lägga till ytterligare expansionskort är ditt enda alternativ att ersätta det nuvarande M2N61-AR-modellen moderkort med en helt ny moderkort. Nå det gamla moderkortet kräver deltar flera andra komponenter, såsom RAM, expansionskortet och processor

  Du behöver:. .
  Kryssmejsel
  Mini-ITX-moderkort.


  1.
  Stäng av S3220N datorn och ta bort alla kablar som är anslutna till fallet. Flytta PC: s fall på en stadig arbetsyta och ställning fallet på sin sida så att luckan är synlig.
  2.
  Ta bort de tre Phillips-skruvarna på långt tillbaka i slutet av fallet. Dra luckan åt vänster för att avslöja moderkortet och det därtill hörande komponenter hårdvara.
  3.
  Hitta de två RAM-uttag längst till höger slutet av moderkortet som håller den gröna RAM-moduler . Pop RAM-moduler från sina uttag genom att trycka ned den svarta plast flikarna högst upp och längst ned i moduler. Ta bort moduler från moderkortet.
  4.
  Leta tunna PCI-kortet längst till vänster på moderkortet nära botten av ärendet. Kortet har ett metallskydd längst till vänster ansluter till datorns baksida fallet. Ta bort skruven som håller fästet till fallet.
  5.
  Ta övre kant PCI-kortet och dra ut kortet från moderkortet. Koppla den korta kabeln mellan processorfläkten till moderkortet. Fläkten är placerad nära den övre vänstra änden av moderkortet.
  6.
  Lås upp fläkten från processorn genom att trycka ned de två fästena på övre och undre kanten. Lyft ut fläkten, och metallen kylfläns under fläkten, utanför processorn.
  7.
  Leta reda på låsmekanismen på högra kanten av torget processorn. Dra upp låsmekanismen och ta bort processorn. Koppla den återstående kabeln som ansluter nätaggregatet i det övre vänstra hörnet av målet till moderkortet.
  8.
  Lossa och avlägsna de två skruvarna längst ner på moderkortet och de två skruvarna på toppen av moderkortet. Dra moderkortet åt höger tills USB-portar och PCI-kortplatser är inte längre kopplade till kanten av datorns hölje.  HP: s moderkort har en Socket AM2 processor hamn. Kontrollera specifikationer för den nya moderkortet för att säkerställa att det också använder Socket AM2 teknik, eller din processor kommer inte att passa den nya moderkortet.
  9.
  Lyft moderkortet ut av HP Pavilion fall. Placera den nya mini-ITX moderkort i chassit och radas upp portarna med den bakre änden av datorns hölje. Sätt tillbaka de fyra skruvarna och sätta ihop processorn, kylfläns och fläkt, moduler RAM, PCI-kort och täckplatta.

  Tips och varningar


 • HPs delar butik säljer Mini-ITX moderkort storlek, eller så är de tillgängliga via andra utomstående återförsäljare av hårdvara.
 • någon komponent ansluten till moderkortet skadas om de kommer i kontakt med statisk elektricitet. Knacka på metallflikarna på bakändan av HP S3220N s grunder du och tar bort eventuell statisk elektricitet i dina händer.

Previous:nothing Next:felsökning av en Dell Inspiron moderkort som inte fungerar

Relaterade artiklar


 • specifikationer av Intel d850emv2 p4
 • hur man tvinga ett SD-kort för att optimera för prestanda
 • hur man ansluter en LCD-TV för en datorskärm
 • Matrox G400 specifikationer
 • hur man uppgraderar en VGN-n230e usb
 • hur reparera explorer.exe
 • specifikationer för Compaq Armada 1592dmt
 • Hur vet jag om en adapter eller omvandlare behövs för att en iTouch 2,0 ps2 tangentbord mus?
 • hur man reparera en SDF-fil
 • Felsökning av en Cruzer