hur flash P5E3 Deluxe bios
Dator > hur flash P5E3 Deluxe bios

 • hur flash P5E3 Deluxe bios


 • Moderkortet i en dator har ett BIOS (Basic /Input Output System) chip som lagrar hårdvarukonfiguration och tid och datum. Uppdatera BIOS på ett ASUS P5E3 kan bidra till att korrigera problem med fel hårdvara kompatibilitet eller oförklarliga systemkrascher. Utföra en BIOS-uppdatering på P5E3 moderkortet är inte alltför svårt, men det kräver lite tålamod och noggrannhet

  Du behöver:.
  Blank diskett


  1 <. . br>
  Direkt webbläsaren till ASUS Global Support Site (se Resurser). Ange ordet "P5E3" i sökrutan i övre högra hörnet på sidan och tryck sedan på "Enter". På sidan med sökresultat ser du en länk till nedladdningssidan för P5E3 moderkortet.
  2.
  Klicka på länken "P5E3 tillhörande filer för nedladdning. " Välj ditt operativsystem från de tillgängliga alternativen när popup-fönster visas, klicka sedan på knappen "Sök".
  3.
  Klicka på "BIOS"-länken. Efter resultaten visas, BIOS klicka på länken version med den senaste release datum.
  4.
  Klicka på "Global" nedladdningslänken (har en liten bild på en grön diskett bredvid den). Bläddra till den mapp på datorn där du vill spara BIOS-filen och klicka sedan på "OK".
  5.
  Öppna "Computer" eller "Den här datorn" och sedan bläddra till den mapp där du sparade BIOS-filen. Sätt in en tom diskett i datorns diskettenhet. Markera BIOS med musen och tryck sedan på "Ctrl" och "C"-knapparna på samma gång. Öppna diskettenheten i "datorn" eller "Den här datorn" och tryck på "Ctrl" och "V"-knapparna samtidigt för att kopiera filen till hårddisken.
  6.
  Högerklicka på med BIOS-filen och klicka sedan på "Extract Here" alternativet på snabbmenyn. En andra filen visas i listan över filer på diskett. Bort den ursprungliga, komprimerad BIOS-filen. Skriv namnet på den andra filen på en bit papper.
  7.
  Stäng av datorn. Starta om datorn och se till att disketten är fortfarande i diskettenheten.
  8.
  Tryck på "Alt" och "F2"-knapparna på samma gång så snart som visar PC Power-On Self Test (POST) skärm. ASUS EZ Flash utility visas. POST-processen körs när du startar datorn och visar mängden RAM och processorn typ, storlek och modell på hårddisken i datorn.
  9.
  Tryck på " 1 "knappen för att välja" Save Current BIOS till File ", sedan trycker du på" Enter ". ASUS EZ Flash utility kommer att skriva den nuvarande BIOS-filen till disketten. Tryck på "Esc" knappen för att avsluta verktyget och starta om datorn.
  10.
  Tryck på "Alt" och "F2" nycklar igen under POST för att starta om ASUS EZ Flash utility .
  11.
  Tryck på "2" för att välja "Uppdatera BIOS Inklusive startblocket och ESCD" alternativet och tryck sedan på "Enter". Skriv namnet på BIOS filen in den i rutan på begäran (få den från papper). Tryck på "Y"-knappen för att bekräfta att du vill skriva över BIOS.
  12.
  Tryck på "Y"-knappen när EZ Flash utility visar meddelandet "Uppdatera BIOS Main-området. "
  13.
  Vänta som EZ Flash utility skriver över den aktuella BIOS-filen. Efter verktyget visas en skärm för bekräftelse anger BIOS-uppdateringen är klar trycker du på valfri tangent för att avsluta verktyget och starta om datorn.

  tips och varningar


 • Du måste återställa BIOS-inställningar efter uppdateringen. Komma in i BIOS, tryck på "Delete"-knappen så fort datorn startar Power-On Self Test.
 • EZ Flash BIOS ingår i firmware mest P5E3 moderkort. Om din P5E3 moderkort inte omfattar verktyget, ladda ner den från samma sida som BIOS-uppdateringsfilen.
 • Endast
 • uppdatera BIOS på moderkortet P5E3 Om du har försökt allt annat och är relativt säker på det uppdaterade BIOS kommer att lösa dina frågor maskinvarukompatibilitet. Se ASUS supportwebbplats för information om frågor som korrigeras med en viss BIOS-version. Ett misstag under Flash processen kan leda till att BIOS-chip på moderkortet skadas och blir obrukbara.

Previous:nothing Next:Hur man monterar en Samsung T220 till en bildskärm arm

Relaterade artiklar


 • funktioner i en Dell laptop pp18l
 • hur du lägger till ett SSL-certifikat till IIS
 • Datorn strömförbrukning samtidigt bort
 • gränssnitt Frekvensomriktartillval
 • hur man byter en bärbar dator ombord
 • hur man använder en återhämtning d enhet
 • felsökning papper som inte kommer att läsa rakt i en kanon iP2600 skrivare
 • hur man ansluter en LCD-TV för en datorskärm
 • hp pavilion ze4942 notebook pc specifikationer
 • hur reparera en programvara fil