Dator > OptiPlex 740 specifikationer

 • OptiPlex 740 specifikationer


 • Dell OptiPlex raden av datorer är deras grundläggande affärsområde i stationära maskiner. OptiPlex 740 var deras mitten av 2007 modellnummer och noterades för kommande i flera fall konfigurationer, från mini-torn på horisontella skrivbordet maskiner till ultra-kompakta versioner med minimal utbyggbarhet. I första hand avsett som en kontorist stationära dator, det är en dator anpassad för priset sidan av pris /prestanda ekvation.

  Chipset och processor

  Dell OptiPlex 740 använder NVIDIA 6150LE chipset, och kör med någon av följande processorer, beroende på vald konfiguration: AMD Athlon CPU med en dual core konfiguration, eller en AMD Athlon 64 ( 64-bitars versionen av processorn). Högre end-processorer med varianter på AMD Phenom-processorer i både trippel core och quad core versioner. Athlon-processorer är dimensionerade för 2,0 GHz och snabbare, och Phenom är dimensionerade för 2,3 GHz och snabbare. På grund av de olika arkitekturerna som används av AMD, direkta jämförelser av CPU hastigheter är vilseledande, många AMD får mer arbete per "klockcykel. . Phenom-baserade Optiplex 740 modeller kallades Optiplex Enhanced

  RAM och expansionsplatser

  Moderkortet på OptiPlex 740 har fyra platser för Dual Inline Memory Modules (DIMM) utan alla kan hantera en RAM chip av 2 GB, vilket ger en maximal RAM-konfiguration av 8 GB. Moderkortet kan hantera RAM med en hastighet på 667 eller 800 MHz och använder DDR2 RAM. Datorn har någonstans 1 till 3 PCIe-platser för expansionskort, endast Miditower konfiguration använder full höjd PCI-kort, de övriga konstellationer (stationära och ultrakompakt) kräver halva höjden PCI-kort.

  Grafik och externa kontakter

  OptiPlex levereras som standard med integrerad grafik, med hjälp av NVIDIA Quadro NVS 210S graphics3 chipset. Detta har en VGA (gammaldags monitor) porten. En valfri expansionskort ger möjlighet att koppla datorn till en DVI-skärm. Som ett konfigurationsalternativ har ATI Radeon-grafikkort ibland installeras som en valfri konfiguration uppgradering, med 128 MB och 256 MB konfigurationer, med hjälp av Radeon 31. 003 chipset med DVI-ut och möjligheten att ansluta till en TV. Datorn har 8 USB-portar, 2 på framsidan, 6 i ryggen, plus inbyggt Ethernet-anslutning, och ett integrerat ljudkort på moderkortet.

  Övriga funktioner i not

  OptiPlex fall är känd för montering av hårddiskar på stoppade räls för att minska den omgivande ljud när datorn är igång.


Previous:nothing Next:hur man byter C-enheten med en kopia av C-enheten på en extern USB-enhet





Relaterade artiklar


 • Hur man överför från en Xilisoft iPad till en dator
 • vad är skillnaden mellan en vanlig bärbar dator och en 64-bitars?
 • hur reparera isass.exe
 • Hur får man en Microtek scanner för att arbeta i Vista
 • problem med Seagate 1,5 TB extern hårddisk
 • Datorn strömförbrukning samtidigt bort
 • hur man reparera en SDF-fil
 • typer av hårdvaruproblem
 • funktioner i en Dell laptop pp18l
 • hp pavilion ze4942 notebook pc specifikationer