Dator > Felsökning DYMO 400

 • Felsökning DYMO 400


 • Tekniken har gjort mycket för att göra livet lättare. Datorer och kompatibel hårdvara, t. ex. skrivare och författare etikett, har gjort att skriva, lämna in och utskick så enkelt som att klicka på en knapp. Men det finns tillfällen då tekniken kan vända, vilket frustration och kostar tid om du inte vet hur man handskas med ett problem som lagts fram av din skrivare. I stället för att slösa dyrbar tid, hjälper det att ha ett resurs att hänvisa till när exempelvis, vägrar din Dymo 400 LabelWriter att fungera korrekt

  Felmeddelande:. Skrivaren har slut på papper


  1
  Titta inuti Dymo skrivaren för att kontrollera att etiketten rullen hålls. ordentligt på plats av spolar och att spindeln sitter i hållaren på rätt sätt. Många problem börja med etiketten rullar sitter fel i skrivaren.
  2.
  Se bruksanvisningen som följde med Dymo 400 för att se till att rätt etiketter används. Dymo LabelWriters arbetar endast med etiketter som gjorts speciellt för Dymo skrivare.
  3.
  Ta bort eventuellt skriva ut uppgifter från kön, och sedan koppla ur Dymo 400 elförsörjning under några sekunder innan du ansluter. Om du har installerat LabelWriter innan du laddade etiketter i det, kan den fasta programvaran inte igen att skrivaren har etiketterna i den. Stödet sida på Dymo webbplats finns en firmware upgrade i fall koppla från strömförsörjningen inte lösa detta problem

  Problem:. . Label Stuck Inside skrivare


  1

  Foder rengöring kortet genom Dymo 400 en eller två gånger, tre till fyra gånger om det behövs. Rengöring kort kommer med nya skrivare.
  2.
  Dra försiktigt en fast etikett för att ta bort den från skrivaren om den förblir fast i skrivaren efter att du har kortet.

  3.
  tillbaka Dymo 400 till återförsäljaren om problemet kvarstår. Om problemet har kvarstått, måste den skrivare som ska repareras

  Problem:. Too Many Etiketter Come Out


  1
  Kontrollera att rätt etiketter används. Etiketter för Dymo 400 har ett ovalt hål, som den optiska sensorn kommer att titta efter, mellan varje etikett. Använda icke-kompatibla etiketter gör att skrivaren att fungera felaktigt.
  2.
  Om rätt etiketter används, se till att de är riktigt insatta. Den ovala hål mellan varje etikett ska vara på vänster sida i skrivaren, och etiketten rullar bör säkras stadigt i spolar.
  3.
  Rengör den optiska sensorn genom att mata rengöring kortet genom Dymo 400 några gånger. Detta kommer att rengöra inte bara den optiska sensorn, men också rullen och skrivhuvudet.
  4.
  tillbaka Dymo 400 till återförsäljaren om problemet kvarstår. Om andra åtgärder för felsökning inte stoppar för många etiketter från utfodring ut vid utskrift, kan den optiska sensorn kan skadas och behöva repareras.

  Tips och varningar


 • mer omfattande problem eller fel behandlas inte i denna handledning, kan du komma åt kund-support delen av Dymo webbplats. Skriv in felmeddelandet i sökrutan, klicka på sök och välj från listan över lösningar som webbplatsen ger dig. Därifrån kommer du att få med åtgärder för att lösa ditt problem.
 • Kontakta Dymo kund-serviceavdelning om ingen av de lösningar som finns i bruksanvisningen eller på felsökning webbplats löser problemet. Telefonnumret (er) finns i bruksanvisningen eller på kontaktsidan på webbplatsen. Du kommer att kunna tala med en teknisk-support specialist som får prata dig igenom en lösning.
 • Om du inte har tid att vänta på "live" hjälp på telefon, e-post eller snabbmeddelanden stöd kan vara tillgängliga. Dessa alternativ kan spara tid och i vissa fall, kan spara pengar om företaget avgifterna för levande teknisk support via telefon.
 • Vissa kan tillkomma om du kontaktar teknisk support. I de flesta fall stöd i sig är gratis, men kostnader för fjärrsamtal gälla om ett gratisnummer för teknisk support är inte tillgänglig.

Previous:nothing Next:hur till låsa upp en Lenovo T61

Relaterade artiklar


 • hur reparera en EVT-fil
 • högtalare för att lägga till en bärbar dator
 • hur reparera ett nätaggregat i en bärbar dator
 • hur man reparera en Compaq Presario V500
 • hur du återvinner Kodak bläckstråleskrivare
 • Hur man använder en WD bärbar enhet
 • hur man tvinga ett SD-kort för att optimera för prestanda
 • hur man ställer wifi effekt på en asus notebook
 • hur du ansluter ett teleskop till en bärbar
 • hur man reparera en Sam fil