Dator > funktioner i en Dell laptop pp18l

 • funktioner i en Dell laptop pp18l


 • Du behöver:
  startdiskett
  . Lämpliga enhet eller port.

  Enligt Dell var PP18L laptop som används som grund för Dell Latitude D620 och Latitude D630 modeller, som båda var riktade så tunn och lätt business class anteckningsböcker de infördes första halvåret 2007. Line fräschar hålls denna laptop modell på marknaden under 2009.

  Processor och RAM

  Latitude D620 kom med ett bredare utbud av processorer. Dess ursprungliga konfigurationen innehöll en Core Solo processor som kör 1. 83 GHz och en Core Duo-processor som körs vid 1,66 GHz. En produkt refresh innehöll en snabbare processor och släppa Core Solo processor ganska tidigt. Dessa uppdateras konfigurationer sprang alla Core Duo-processorer, med CPU hastigheter som täcker 1,83, 2,0 och 2,16 GHz respektive. En andra rad uppdatera höjt processorer till Core 2 Duo-processorer som kör i samma spridning av CPU hastigheter-1,83 GHz, 2,0 GHz och 2,16 GHz. Latitude D630 laptop hade en snabbare front hastighet side bus (800 MHz), som tillåter en generell prestanda ökning i tillgång RAM, och en snabbare utbud av processorer-Latitude D630 en Core Duo kör på 1. 83 GHz och Core Duos körs på 2,0 och 2,16 GHz. Båda maskinerna kan rymma upp till 2GB RAM kort för maximalt 4 GB totalt. Om att uppgradera RAM se till att hastigheten på RAM matchar hastigheten på front side bus maximal kompatibilitet

  hårddisk typ och kapacitet

  Båda modellerna av PP18L datorer använder SATA-anslutningar på 1,8-tums hårddiskar, under hela livstiden för dessa datorer, hårddiskar ökat i storlek från 40 GB till 160 GB, alla kör på 5400 rpm. Ett tämligen vanligt efter-marknaden uppgradering på dessa datorer var en större hårddisk, eftersom denna dator var en av de första bärbara datorer att anta SATA-standarden.

  Display och Grafikkort

  Dessa bärbara datorer byggdes för yrkesmässig användning. Antingen modell kan ha integrerad Intel 945G grafik chipset, som använde en del av systemets RAM för grafik rendering. Några modeller byggdes med en sekundär grafikkort av Nvidia, som erbjöd bättre prestanda, men hade fortfarande ingen specifik särskilt inbyggt RAM-minne för grafikkortet.


Previous:nothing Next:Matrox G400 specifikationer

Relaterade artiklar


 • hur man överklockar en AMD Athlon XP 3200
 • Hur man återskapar en Western Digital hdd
 • funktioner i en Dell laptop pp18l
 • hur du hittar logiska diskar
 • hur reparera ett nätaggregat i en bärbar dator
 • Matrox G400 specifikationer
 • hur man överklockar en AMD 3500
 • hur man ställer wifi effekt på en asus notebook