Dator > blända DVC 100 specifikationer

 • blända DVC 100 specifikationer


 • Den Dazzle DVC 100 DVD Recorder tillåter en användare att skapa DVD-skivor från sitt hem filmer genom att haka VHS eller annan nondigital utrustning upp till datorns USB-port. När inkopplad, den kan fånga videofilmer från filmer och göra video-filer som kan transkriberas till DVD för förvaring. I själva verket gör flera funktioner och specifikationer spela in video möjligt i flera olika format.

  Installation

  Dazzle DVC 100 installeras automatiskt och kan detekteras av Windows Automatiska Installer. Installera DVC 100 genom att koppla in det, väntar på en installation snabb och bemyndigande Windows för att installera din hårdvara automatiskt. Installera den medföljande DVD-inspelning programvara genom att sätta in installations-DVD och efter installationen "Wizard".

  Anslutningar

  Istället för att använda ett oberoende och skrymmande maskinvarusystem använder Dazzle DVC 100 DVD Recorder hemdatorn och en normal VHS-spelare. DVC 100 fungerar som en kontakt som överbryggar VHS-bandspelare med DVD-inspelning programvaran finns på din dator. DVC 100 ansluts med hjälp av en höghastighets USB 2. 0-anslutning. I andra änden har apparaten ingångar för komposit och S-Video kablar som kan anslutas till videobandspelare, videokamera, DVD-spelare och många andra videoenheter. Även om DVC 100 omfattar ingångar för S-video och komposit kontakter kommer anslutningar själv ingår inte i lådan och måste erhållas av användaren.

  programvara

  Dazzle DVC 100 DVD-inspelare med Windows DVD-programmet. Detta program använder instruktions popup-fönster som heter "guider" för att vägleda användaren steg-för-steg för att spela in video och spela in en DVD. DVD-inspelare kommer också med en testversion av Pinnacle Studio 10, som tillåter användaren att inte bara spela DVD-skivor utan även att redigera video som tagits och skapa interaktiva menyer. Denna programvara ger inte användaren möjlighet att rippa kopieringsskyddade DVD eller VHS, men bara "hemvideo" stil själv inspelad sort. Pinnacle Studio 10 Trial är kompatibel med Windows XP.

  Direkt förbränning

  Trots att Dazzle DVC 100 DVD Recorder använder hemdator att kontrollera sina inspelningsfunktioner, DVC 100 behöver inte lagra video information till datorns hårddisk under inspelningen och kan spela in direkt till bränna skivan utan att använda andra funktioner på datorn. Dessutom bränna direkt till DVD är en enda klick, vilket håller processen enkel.

  Power

  Dazzle DVC 100 är främst en förbindelse mellan datorn och VHS eller annan video källa. På grund av detta kräver inte DVC 100 inte egen strömkälla, men körs på strömmen till datorn genom att ansluta via en USB-anslutning.

  Möjlighet att spela in

  Även om Dazzle DVC 100 omvandlar signalen från en DVD , VHS eller kamera till digital signal och skriver av den på en DVD, inte DVC 100 inte upp-konvertera video kvalitet eller upplösning. Detta innebär att resolutionen kommer att vara av samma kvalitet som ursprungsmaterialet.


Previous:nothing Next:hur man duplicera en hårddisk i Windows XP

Relaterade artiklar


 • hur reparera ett nätaggregat i en bärbar dator
 • blända DVC 100 specifikationer
 • hur du hittar logiska diskar
 • hur man uppgraderar en VGN-n230e usb
 • hur man överklockar en AMD Athlon XP 3200
 • hur man duplicera en hårddisk i Windows XP
 • hur man överklockar en AMD 3500
 • gränssnitt Frekvensomriktartillval
 • funktioner i en Dell laptop pp18l
 • Matrox G400 specifikationer