Dator > olika storlekar av papper

 • olika storlekar av papper


 • Du behöver:
  Plast Inkjet skivor
  . Papper.
  Tape.

  kopieringspapper, även känd som skrivare, dubbel funktion, multi-purpose eller laser papper är standard papper som används i kopiatorer, skrivare och faxar. Tekniskt sett är laser papper för laserskrivare och kopiera papper används för kopiering maskiner, men de flesta papper dessa dagar är många ändamål, som kan användas i någon maskin, men för bästa resultat bör du lyssna specifik papperstyp. Oavsett typ av papper, de kommer alla i standardstorlekar för olika användningsområden.

  8 u00BD "x 11" (Letter)

  8 u00BD "x 11" papper, kända vanligen som brevformatet, är standard storlek för alla kopiatorer, skrivare och faxar . Det säljs i alla pappersvaror och kontorsmaterial butiker utbudet, liksom många apotek och stormarknader, i förpackningar (kvantiteter) på 500 ark. Brevformatet används för de flesta dokument, inklusive brev, fax försättsblad, PM kontor och nyhetsbrev. Denna storlek är också praktiskt för att förbereda broschyrer eller broschyrer eller andra dokument som är vikta i tredjedelar.

  8 u00BD "X14" (Legal)

  8 u00BD "X14" är den näst vanligaste storleken på papper, så kallade rättsliga och medelstora. Standard kopiatorer, skrivare och faxar en separat pappersfack för detta papper. Eftersom detta är inte standard storlek, måste du välja den i utskriftsalternativ på din dator när du är redo att skriva ut. Det är samma bredd som brevformatet men 3 inches längre för utskrift, som namnet konnoterar, juridiska dokument såsom kontrakt och intyg. Detta pappersformat kan också användas för tryckning av broschyrer, ta ut menyer eller andra dokument som är vikta i tredjedelar, det ser likadant ut som ett brev-storlek, tri vikta dokument förutom att det är lite bredare.

  11 "X 17" (Tabloid)

  Den tredje vanligaste storleken på papper är 11 "X 17", som ibland kallas tabloid storlek. Denna storlek används för sidor utskrift tidningen, affischer eller grafik såsom ritningar eller kartor när typ storlek skulle vara för liten för att se klart på en mindre storlek pappersark. Många moderna skrivare och kopiatorer har en tredje fack som bildats för det pappersformat, eller åtminstone, är facket för laglig-format justerbar för större storlekar.

  Icke-standardiserade storlekar

  mycket mindre vanligt pappersformat inkluderar 11. 7 "X 17,7", efter "tabloid blöder program" när bilden från en kvällstidning och medelstora dokument går ända ut till kanten av sidan, och 12 "X 18" och 13 "x 19" för större dokument, inklusive ritningar eller mycket detaljerade broschyrer eller affischer.


Previous:hur du hittar den videominne på min Dell-dator Next:hur gör bilder jag ladda från en dator till ett SD-kort?

Relaterade artiklar


 • hur du lägger till musik att hoppa enheter
 • hur du ansluter högtalarkablarna till en dator
 • Hur man testar en PC för systemproblem
 • hur man kan kontrollera bläcknivåerna på en C80 skrivaren i OS X
 • hur man fixar problemen med min dator skärm
 • hur man hittar en del för min Toshiba laptop
 • snabbt sätt att bränna avi till en dvd
 • hur du installerar ett PCMCIA-kort på en Dell laptop
 • hjälp med tangentbord fel: ingen tangentbord upptäcks
 • hur man hittar en DSL-ip adress