Dator > snabbt sätt att bränna avi till en dvd

 • snabbt sätt att bränna avi till en dvd


 • Ett tips du bör tänka på när du bränner en AVI-fil till DVD är att den måste brännas 100 procent innan det kommer att fungera på en DVD-spelare eller dator. Även om du bara vill bränna en del av AVI, måste du bränna ändå hela filen. För att bränna en AVI till DVD den snabba vägen, måste du vänta fortfarande på att hela filen för att bränna utan att avbryta processen

  DVD Burning Försiktighetsåtgärder

  CD-eller DVD-bränning är en känslig process som är benägna att misslyckas om de utförs felaktigt. Det finns två sätt att bränna en AVI-fil till DVD, men beroende på var du önskar spela den färdiga produkten kommer att diktera huruvida det kan göras snabbt eller i normal hastighet.

  Under DVD bränning, Kom ihåg att stänga alla andra program eller program du har idag körs på datorn. Dessutom, inte manipulera med bränningen eller göra några ändringar, annars kommer du förstöra skivan och måste börja om.

  Snabbt sätt att bränna en DVD

  Den snabba sättet att bränna en DVD innebär att göra en DVD data skiva. Detta är det snabbaste sättet att bränna en AVI-fil, men det finns ett förbehåll. När den här skivan är bränd, kan det inte vanligtvis spelas i en vanlig DVD-spelare. De flesta datorer och spelkonsoler kommer att läsa skivan, men en DVD-spelare behöver för att läsa filen som en film, inte som data.

  Enligt tekniska faq. com kan du bränna oftast en DVD-dataskiva på under 20 minuter. Detta skär två till tre timmar bort av typiska bränningen. Med den här metoden kan du bränna en AVI-fil upp till 4,7 gigabyte. Vanligtvis denna fil måste falla inom två timmar långa.

  För att bränna en AVI-fil som data in en tom DVD-R i din CD /DVD-enhet på datorn. Öppna upp en DVD-bränning, välj "Gör data-dvd" kommandot, dra och släpp den AVI filen i fönsterruta och trycka på "Burn"-kommandot. Du kan ta ut skivan när bränningen når 100 procent, eller när programmet automatiskt ut det.

  Bränna en DVD för en DVD-spelare

  Om din mediaspelare inte stöder data-skivor, måste du bränna AVI fil på vanligt sätt. Öppna din DVD eller film bygga programvara och lägga till AVI filen från datorn till tidslinjen. Välj "Gör film" eller liknande kommando, sätt in tom DVD-R-skiva i enheten och tryck "bränna". Beroende på storleken på din AVI-fil, kanske du behöver bara vänta en halvtimme för skivan är klar. Om du har en lång film, eller om filstorleken är över tre gigabyte, kommer du väntar troligen för mer än en timme.

  Du kan trimma flera minuter bort bränningen genom att bränna AVI-filen precis som det är utan att lägga fancy tillägg till DVD, till exempel en meny, val kapitel, bilder, bakgrundsmusik och särskilda effekter.


Previous:hur du hittar den videominne på min Dell-dator Next:hur man mäter en skärmstorlek

Relaterade artiklar


 • hur du formaterar en 3 1 / 2 disk på låg densitet
 • kan du uppdatera en laptop cpu?
 • Felsökning av en HP Network plotter som inte skrivs ut
 • Hur man väljer en dator att köra linux
 • hur man fixar en lins fel på en HP Photosmart M425
 • hur du tar bort från hårddiskar USB flash
 • hur man skriver på ett SD-minneskort
 • hur man reda på vilken typ av minne RAM jag har
 • hur man kan räkna ut hur mycket minne för att köpa till min dator
 • hur man fixar ljudet på en PC