Dator > kan du göra en USB-port 2,0?

 • kan du göra en USB-port 2,0?


 • Med så många externa enheter som kräver snabb USB-anslutningar i dag, många äldre stationära och bärbara datorer som inte har hög hastighet USB 2. 0-portar förfaller till en viktig uppgradering. Många skrivare, digitalkameror, personliga mediaenheter, USB-möss och tangentbord och USB externa hårddiskar fungerar inte korrekt på äldre, långsammare USB 1. 0-portar typ inbyggt i äldre datorer. Lyckligtvis finns det två snabba sätt att lägga till USB 2. 0 tjänst till vilken dator som helst

  Du behöver:.
  Trådlös skrivare Router.
  Trådlös skrivaradapter.

  Desktop Uppgraderingar

  En ny USB 2. 0-kort kan installeras på din stationära dator via någon ledig PCI-kortplats. USB-kort finns i många olika konfigurationer för att uppfylla dina behov, inklusive kort som erbjuder fyra eller fler USB 2. 0-portar på baksidan av ditt torn och, ofta, att jumper anslutningar befintliga USB-portar på framsidan av din låda. Du kan handla för USB 2. 0 PCI-kort på lokal datordelar butiker eller online på stormarknader som NewEgg. com. Installera ett nytt PCI-kort är mycket enkelt. Helt enkelt stänga av datorn och koppla ur alla kablar. Öppna sidoluckan. Hitta en ledig PCI-kortplats, och ta bort metall luckan. Installera din nya USB 2. 0-kort i facket. Sätt tillbaka sidokåpan och koppla in kablarna. Starta om datorn och installera USB 2. 0-drivrutiner som kommer på en skiva med det nya kortet. Observera att de flesta Windows operativsystem, från Win2000 till Win7, automatiskt kommer att känna igen och installera den nya USB 2. 0-kort, men det är fortfarande en bra idé att installera några drivrutiner programvara enhet som följde med kortet. Alla externa enheter som kräver USB 2. 0 kan nu anslutas till det nya kortet. Enheter som inte är så noga med höghastighets-USB 2. 0 (jämfört med långsammare USB 1,0) kan fortsätta att driva om hur inbyggda USB 1,0-portar.

  Laptop Uppgraderingar

  När en bärbar dator inte har internt PCI-platser, uppgraderas "slots" Det finns fortfarande via PCMCIA-kortplatser som finns på sidorna av de flesta moderna bärbara datorer. De flesta bärbara datorer erbjuder minst två PCMCIA-kortplatser. Om du har en fri PCMCIA-kortplats kan du köpa en USB-2. 0 PCMCIA-kort i de flesta affärer dator del och online stormarknader. Stäng av datorn och starta om den. Installera USB 2. 0-programvaran från den medföljande skivan innan du sätter in kortet i facket. De flesta installerar program kommer att uppmana dig när du ska installera kortet. När detta prompt visas, eller efter det att programvaran är helt installerad, pop den nya USB 2. 0-kortet i öppningen och starta den bärbara datorn. Använd den nya porten för att ansluta till en USB-enhet som en snabb skrivare.

  Hubbar

  Du kan också öka antalet tillgängliga USB 2. 0 portar på din stationära eller bärbara genom att köpa ett USB 2. 0-hubb tillbehör. Dessa expansion hubbar finns på datordelar butiker och de flesta kontor butiker utbudet. En hubb är särskilt användbart för bärbara uppgraderingar. De flesta PCMCIA USB 2. 0-kort erbjuder endast en eller två USB-portar, användning av ett nav kan tredubbla antalet portar tillgängliga för användning av flera enheter samtidigt.


Previous:hur du hittar den videominne på min Dell-dator Next:hur man skriver ut en HP LaserJet 4 testsida

Relaterade artiklar


 • Hur får man en prototyp pcb
 • hur man bränner en flash video till DVD
 • hur man bygger en PC-system för ett litet företag
 • hur man kan kontrollera hur låg färgen på en skrivare
 • hur du installerar extra RAM-minne
 • hur man hittar en hårddisk serienummer
 • Hur konvertera en wmv till QuickTime med en mac
 • hur man hittar en IP-adress från en arbetsgrupp pc
 • hur du justerar höjden på en Dell platt bildskärm
 • hur man fixar hk utskriftsproblem