Dator > hur man skriver ut en affisch med en skrivare

 • hur man skriver ut en affisch med en skrivare


 • Professionellt utformade akademiska och yrkesmässiga affischer för presentationer och konferenser låna polska till innehåll och öka trovärdigheten bland kamrater. I det förflutna, reklambyråer och tryckerier skapas och skrivs dessa affischer. Nu studenter och företag kan utveckla sin egen stora format affischer med hjälp av desktop publishing program som Adobe Illustrator, bildbehandlingsprogram som Photoshop eller presentationen program som Microsoft PowerPoint. Konsumenterna kan köpa en storformatsskrivare bläckstråleskrivare från ett kontor leverans eller elektronikaffär att trycka affischer i hemmet eller på kontoret. Dessutom överväga att använda de stora format skrivare vid universitet och centrum utskrift

  Du behöver:. . .
  Skrivardrivrutin /programmet


  1
  Se, på den dator du använder, skrivardrivrutiner och /eller skriva ut verktyg är installerade och skrivaren läggs till i listan över tillgängliga skrivare.
  2.
  Starta bildprogram du planerar att använda, till exempel Microsoft PowerPoint, Adobe Illustrator eller Adobe Photoshop.
  3.
  Skapa en ny bild eller sida och byta sida inrätta eller duk storlek till en "Anpassad storlek. "Skriv in önskad affisch mått för längd och bredd. OBS: Vissa program som PowerPoint, har en storlek begränsning av upp till 54-inches square Kontrollera storleken begränsning av både ansökan och skrivaren för att fastställa korrekt affischstorlek. . ,
  4.
  Sätt önskad bild till en tom bild eller sida och lägga till text och andra element som önskas (såsom former och gränser). Alternativt lägg i önskat affisch bild och ändra storlek så att den passar bilden eller duk.
  5.
  Klicka på "OK" eller markeringen om föranletts av ansökan.
  6.
  Välj "Skriv ut" under "File" och väljer sedan önskad affischen skrivaren.

  7.
  Välj "Egenskaper" (Windows) eller "Layout" (Mac) alternativ i menyn Skriv ut för att välja den pappersstorlek för utskrift (välj en fördefinierad storlek eller välj "Anpassad storlek ") och bildens orientering (dvs liggande eller stående).
  8.
  Ställ Utskriftskvalitet på" Normal "eller bättre (t. ex. " bästa "eller" Bästa foto " om sådana finns, beroende på program och skrivare).
  9.
  Granska miniatyrbild, om möjligt, om de viktigaste menyn Skriv ut fönster (vanligtvis i avsnittet "Exemplar och Sidor").
  10.

  Kontrollera att det finns papper i skrivaren foder (om på rulle) eller en bricka.
  11.
  Klicka på "Skriv ut" knappen.

  tips och varningar


  Välj
 • en affisch storlek som är något mindre än bredden på papperet, särskilt om pappersstorleken är 42-inches bred (till exempel på rulle) till undvika kanter från att bli avskuren.
 • Om en affisch är längre än papperets bredd, överväga att ändra sidorientering från stående till liggande eftersom många tryckerier använder papper på rulle kan skriva längre än 42-inches torget. Om affischen är större än det papper i skrivaren kommer att rymma, överväga att skriva ut poster på flera sidor (kaklat utskrift). Adobe Acrobat, Photoshop och Illustrator kommer automatiskt kakel sidor för utskrift (om du använder ett annat program, exportera affischen till en PDF-fil). Tejpa kaklade sidor tillsammans för att skapa överdimensionerad affischen.
 • inte väljer "gränslöst" för ett utskriftsalternativ eftersom det kan förstora bilden en aning och kanterna på affischen får inte ut.
 • Välj bilder som är 600 dpi eller mindre eftersom vissa skrivare inte kan hantera högre upplösningar för stora utskrifter.
 • Undvik mörka bakgrunder eftersom bläcket mättnad kan påverka färgerna i ljusare bilder och text.
 • förstorar en JPEG-bild dimensionerad för en sida lägre än den önskade affischstorlek kommer att producera en suddig bild om utvidgades Skriv ut funktion (som förstoring på en kopieringsapparat). När det är möjligt skapa ett dokument av önskad sidstorlek och infoga och expandera bilden för att passa denna sida för att förbättra upplösningen på utskriften.

Previous:hur du hittar den videominne på min Dell-dator Next:hur man konfigurerar en port på en HP LaserJet 5

Relaterade artiklar


 • hur man gör en multipel DVD-brännare
 • hur utdata från datorn till din TV
 • hur man beräknar datorns hastighet
 • hur man driver format tumme
 • hur man gör en monitor för att se kabel-tv
 • hur man hittar modellnumret på min HP laptop
 • hur man hittar en IP-adress från en arbetsgrupp pc
 • hur man gör bilderna på datorskärmen mindre
 • kan du ansluta en bildskärm till en laptop?
 • hur du installerar extra RAM-minne