Dator > hur man hittar information om Apple Tablet PC

 • hur man hittar information om Apple Tablet PC


 • Apple Computers har haft stor framgång i det förflutna genom att producera produkter i kategorier som ännu inte hade blivit mainstream. Med sin erfarenhet av att göra banbrytande produkter som iPod och iPhone har Apple blivit idag ett av de hetaste teknikföretagen i världen.

  Grund av dess tidigare framgång, har människor varit genuint nyfiken på vad Apple kommer att erbjuda nästa. Enligt de flesta rapporter verkar det som Apple kommer att släppa en Tablet PC av något slag någon gång under 2010. Detta Tablet PC är rapporterats av vissa att kallas "iSlate" eller något liknande. Det är dock Apple ökända för sin sekretess som omfattar nya produkter och denna är inget undantag. Så hur blir du en av de personer som är "i know" med denna produkt? Läs om att ta reda

  Du behöver:.
  Gamla datorn


  1
  Läs Apple Ryktet webbplatser. . . Dessa slags webbplatser är en dime en dussin, med tanke på Apple-fans vill alltid veta vad potentiellt kommer ut med Apples nya dator versioner och uppgraderingar. Detta är nog din bästa källan för att hitta information om den kommande Apple Tablet.

  dock vara medveten om att det finns många rykten webbplatser och inte alla är tillförlitliga. MacRumors. com är ofta en av de mest pålitliga ryktet rapportering av webbplatser.
  2.
  Kolla den etablerade pressen. På grund av Apples senaste framgångar med sin iPod och iPhone och eftersom Apple-aktien har haft explosiv tillväxt sedan lanseringen av sin första iPod, finns ett stort intresse bland företagsledare analytiker och konsumenter i fråga om att en potentiell Apple Tablet. Fler och fler traditionella pressen (tidningar, TV-nyheter, etc) rapporterar om rykten också.

  Även tillförlitligheten i denna källa är också något varierande, men det har en fördel gentemot Apple Rykte webbplatser i att de är lättare att hitta och komma över. Plus, om du är orolig för att titta för mycket som en tekniker, citerar saker från en tidning kommer förmodligen att se bättre än att citera en Apple Ryktet webbplats.
  3.
  Prata med Apples anställda. Detta är förmodligen den minst tillförlitliga källor eftersom de flesta anställda inte vet mer än den genomsnittliga Joe i fråga om att Apples nya produkter. De kan dock känna av ovanliga kommande transporter eller om kommande Apple händelser som kan hjälpa dig att få en idé när en Apple Tablet kommer att släppas.

  De flesta anställda är mycket passion Apples produkter och kan ha gjort mycket forskning på sin egen tid om Apple Tablet också, vilket kan minimera ditt behov av att personligen gå igenom steg ett och två.

  tips och varningar


 • Eftersom allting är under stark wraps av Apple, aldrig anta någonting för att vara sant tills det släpps.
 • tar inte något slags rapporter i fråga om att Apples lager för att vara sant. Om du vill investera pengar baserat på din tro och forskning, gör det på egen risk.

Previous:hur du hittar den videominne på min Dell-dator Next:hur man köper ett moderkort

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter din stereo & TV till datorn
 • hur man byter ut en Mac Book skärm
 • hur man ansluter en projektor till en widescreen laptop
 • kan DVD-skivor läggas på USB-enheter?
 • hur man hittar det grafikkretsen är i min laptop
 • hur att göra typsnittet större på min HP-skrivare
 • hur man hittar min modell för min Aspire One
 • hur man fixar en lins fel på en HP Photosmart M425
 • hur man tar betalt min mac laptop utomlands
 • digital lagring för en filmfil