Dator > hjälp med tangentbord fel: ingen tangentbord upptäcks

 • hjälp med tangentbord fel: ingen tangentbord upptäcks


 • Om datorn inte kan hitta ditt tangentbord, kommer det att ge dig följande felmeddelande när du startar upp: ". Utan tangentbord hittats" Detta fel kan uppstå av flera olika skäl, så det är nödvändigt när detta fel verkar som om du systematiskt felsöka tangentbordet och datorn tills du kan precisera-och förhoppningsvis lösa-problemet

  Du behöver:.
  AGP grafikkort med en DVI-utgången på den.
  1 DVI kabel.
  1 bildskärm med en DVI-kontakt för inmatning.

  Kontrollera Keyboard

  Först felsöka tangentbordet och utsidan av själva datorn. Kontrollera datorns baksida och se till att tangentbordet är korrekt anslutet till PS /2 eller USB-port. Kontrollera att anslutningen inte är löst eller ramla ut.

  Ibland kan externa enheter förhindra tangentbordet från korrekt kommunicerar med datorn. Om du tangentbord är en kraftfull enhet (t. ex. en gaming tangentbord, till exempel) och är ansluten till en USB-hubb kan navet inte kan kommunicera tillräckligt snabbt med datorn och tangentbordet samtidigt, vilket innebär att datorn kommer inte upptäcka enheten. Se till att ditt tangentbord är ansluten direkt till datorn.

  Om tangentbordet är ordentligt ansluten till datorns baksida, se till att tangentbordet i sig är inte fel. Anslut tangentbordet till en annan, fungerande dator. Om felet fortfarande visas, så problem kommer sannolikt tangentbordet i sig och det kommer att behöva bytas ut.

  I vissa fall kan datorns USB-port misslyckas, vilket betyder att det inte kommer att läsa någon USB-enhet . Koppla in tangentbordet slot ett annat tangentbord. Om samma fel visas, kan USB-porten inte fungerar. I andra sällsynta fall, tangentbordet styrenhet-den komponent som i huvudsak erkänner viktigt underlag-har på moderkortet misslyckades och behöver bytas

  Install Software

  En del datorer kommer inte att känna av tangentbordet tills tangentbordet programvaran. installerad. Om tangentbordet kom med en installations-CD, kör installera CD på din OS först. Sätt inte i tangentbordet tills installationsguiden instruerar dig att göra det, eller tills installationen är klar.

  in i BIOS

  Vissa BIOS-inställningar kan förhindra att datorn ordentligt läsa tangentbordet enheten. Om USB-emulering är inaktiverat på BIOS-inställningarna, kommer din dator inte att kunna läsa ett USB-tangentbord. Slå på din dator och komma åt dina BIOS-inställningarna. Bläddra bland dina BIOS-menyn för "Extraalternativ" eller "externa enheter. "

  Access och söka dessa menyer för "USB-emulering," "USB alternativ arv" eller båda. Se till att dessa alternativ är inställda som "Aktiverad".

  Vissa BIOS kan inte läsa USB alls, vilket innebär att datorn inte detekterar någon USB-enhet.

  Eftersom BIOS varierar från tillverkare till tillverkare, om du inte kan hitta dina USB-inställningar, kontakta företaget som konstruerade datorn eller moderkortet för mer hjälp.

  Kontakta datortillverkaren

  Om allt annat misslyckas, kontaktar du datortillverkaren för mer hjälp. Om din dator fortfarande omfattas av garantin, kan du skicka in den för reparation, annars kan du behöva ta datorn till en dator reparation specialist för att korrekt diagnostisera och åtgärda problemet tangentbordet upptäckt.


Previous:hur du hittar den videominne på min Dell-dator Next:Hur konvertera från RGB till VGA

Relaterade artiklar


 • hur man tar reda på USB-drivrutinen för min dator
 • kan DVD-skivor läggas på USB-enheter?
 • Kan jag byta ut 1GB skrivbord minne med 2 GB minne?
 • typer av tonerkassetter
 • Hur delar jag filer via USB-kabel & Windows XP?
 • Felsökning av en HP Network plotter som inte skrivs ut
 • hur man kan återställa en Toshiba-dator till fabriksinställningar
 • hur man kan räkna ut hur mycket minne för att köpa till min dator
 • hur man ladda en HP bläckpatroner
 • hur man skriver ut en HP LaserJet 4 testsida