Dator > den bästa bärbara hörlurarna

 • den bästa bärbara hörlurarna


 • Det bästa bärbara hörlurarna på marknaden kan ställa konsumenterna tillbaka så mycket som den bärbara datorn själv dessa dagar. Avvägningen för en sådan kostnad är några av de bästa ljudet trohet pengar kan köpa, liksom stilrena former, nya material och cool integrerad funktion i kontrollerna. Din huvudsakliga val är om du vill hörlurar som går inne i hörselgången, utanför och tryckte mot örat eller, slutligen, utanför örat med ett visst mått av utrymme från örat till hörlurarna som omger den.

  Klipsch Image S4i hörlurar med mikrofon

  bäst med en Apple MacBook eller MacBook Pro, dessa $ 99 laptop hörlurar få en nästan perfekt Betyg från kritiker på CNET och liknande omdömen från genomsnittet användare. De väger bara 0,4 gram och är en in-hörsnäcka som passar i hörselgången. Ljudkvaliteten är mycket hög och de ger en stor lättnad, i tillägg till förmåner som ett samtal svarsknapp, mikrofon reglagen på iPod uppspelning i sladden. De kommer med fyra öron tips och två års garanti.

  Sennheiser HD 800

  Tillgänglig för en jättestor $ 1. 399, Sennheiser HD 800-talet få en "outstanding" betyg från kritiker på CNET. De är hörlur hörlurar som väger 11,6 gram och ger fantastisk ljudkvalitet. Inte nog med att de ser awesome, men designen placerar högtalarna i ett bättre läge för förhör och är mycket bekväma. Kabeln är tio meter långt och klätt med tyg och erbjuder silverpläterad koppar ledningar som inte rostar och är förstärkt med Kevlar.

  Grado PS 1000

  Grado PS 1000 också rangordna ovanpå de bästa hörlurarna för bärbara datorer eller någon annan ljud funktion tack vare deras trä-metall, över örat koppen som ger ett mer naturligt ljud. De är öppna tillbaka så att du kan höra yttre ljud omkring dig och kommer med en 15-fots förlängningskabel och phono-till-miniplug adaptern.

  Monster Turbine Pro In-Ear-högtalare

  Dessa $ 379 Monster Turbine Pro i Öronhögtalare gå in i hörselgången och få en "utmärkt" betyg från kritiker på CNET. Den mycket eleganta koppar täcka hus högtalare som packa en basåtergivning. Trots att de är av metall, turbinerna är mycket bekväma under långa perioder av slitage och de erbjuder riktigt bra passiv ljudisolering, vilket innebär knopparna stänga ute ljudet från omvärlden. De kommer med livstids garanti.


Previous:hur du hittar den videominne på min Dell-dator Next:den bästa bärbara datorer för fotografering

Relaterade artiklar


 • utrustning som används för att bygga en dator
 • hur man ansluter en trådlös andra dator till en gateway modem
 • hur man väljer den bästa gaming grafikkort
 • hur du ansluter mer än en hårddisk till en Compaq pc
 • Felsökning av en HP Network plotter som inte skrivs ut
 • hur man hittar hastighet datorklockan
 • hur man ansluter en ny dator till ett gammalt övervaka
 • Hur identifiera dell laptop problem
 • hur man kan kontrollera bläcknivåerna i en skrivares bläckpatroner
 • hur man ansluter ett Sound Blaster till en dator