Dator > den bästa bärbara datorer för fotografering

 • den bästa bärbara datorer för fotografering


 • Digital fotografering kräver noggrann kontroll av bilden färg och manipulation. När bundna till en digitalkamera, bärbara datorer ger tillgång till omedelbar fotografering och en snabb referens för bild finjustering. En bärbar dator som används för fotografering måste innehålla en betydande mängd lagringsutrymme för att rymma stora digitala bildfiler, en stor mängd minne för att köra den programvara som krävs bildredigering och erbjuda tillförlitlighet och enkelt underhåll.

  Lenovo ThinkPad W700ds

  W700 markerar en ny era i bärbara design. Den W700ds erbjuder den första dual-screen mobil arbetsstation. Den bärbara datorn levereras komplett med en 17-tums huvudskärmen, men har en infällbar 10,6-tums andra skärmen för att komplettera de viktigaste. Den W700ds erbjuder ett antal innovationer avsedda för fotografen /grafisk konstnär, inklusive en integrerad Wacom digitizer och penna. Wacom tabletter och pennor se majoriteten av användning i den grafiska /fotografi industrin där de används i stället för en datormus för att redigera bilder och grafik. Den inbyggda X-Rite färgkalibrering verktyg ger fotografen med större bild noggrannhet, exakt Pantone Matching och en genomgående sann display. Ytterligare funktioner inkluderar möjligheten att installera dubbla hårddiskar, upp till 320 gigabyte (GB) vardera, och Wi-Fi, WiMAX och Bluetooth alternativ. Från och med december 202C grundpriset för W700ds börjar på $ 3,133.

  Apple 17-tums MacBook Pro

  Professionella fotografer och grafiska konstnärer använt Mac-datorer enbart för år. 17-tums MacBook Pro laptop erbjuder fotografen en solid aluminium kropp, ett batteri som syftar till att senast åtta timmar på en laddning, en LED-bakgrundsbelyst display och en stor hårddisk på upp till 500 GB kapacitet. MacBook Pro erbjuder även Mini DisplayPort --- ger en rent digital anslutning till externa bildskärmar. Den 17-tums MacBook Pro erbjuder lätt bärbarhet (den väger 6,6 u00A3. ), Upp till 3,06 gigahertz (GHz) processor hastighet, upp till 8 GB minne. MacBook Pro har också Wi-Fi och Bluetooth inbyggd I december 202C grundpriset på 17-tums MacBook Pro börjar på $ 2,499.

  Dell Studio XPS 16

  Dell XPS 16 erbjuder Intels nya i7 processorteknik --- närvarande den snabbaste processorn tillgänglig. Det erbjuder också full 1080p HD (High Definition) stöd. Den XPS 16 finns i en 15,6-tums eller 16-tums ultra display. Den XPS 16 rymmer upp till 8 GB minne, maximalt 500 GB hårddisk, DVD eller Blu-ray-enhet plus att det finns Wi-Fi, Bluetooth och mobilt bredband alternativ. Den i7-processor tekniken tillåter bearbetning hastigheter på 1,73 GHz till 3,06 GHz. Den XPS 16 erbjuder också en frivillig RGBLED (röd, grön, blå) visas som ger en 100 färgomfång procent färg för levande, verklighetstrogna färger liv överlämnanden. Från och med december 202C grundpriset för Dell XPS med i7-processor teknologi börjar på $ 2,023.


Previous:hur du hittar den videominne på min Dell-dator Next:hur du ansluter ett headset med kablar till en Dell-dator

Relaterade artiklar


 • hur man kan förbättra trådlösa adaptrar
 • hur man byter en IBM Thinkpad tangentbord
 • billiga ställen att köpa datorer
 • hur du fyller på bild på papper i en HP-skrivare
 • hjälp med felsökning en Mac G3 omstart
 • hur du ansluter firewire till en laptop
 • Hur kan jag radera permanent filer från datorn?
 • Hur får man en prototyp pcb
 • hur man tar betalt min mac laptop utomlands
 • hur man tar reda på USB-drivrutinen för min dator